In en Out Living
Image default
Onderwijs

De Circusworkshop

De Circusworkshop

Een belangrijk onderdeel van de fysieke en mentale ontwikkeling van de leerlingen is aan het begin te danken aan de fysieke inspanningen die leerlingen ondergaan. Uitdagingen omtrent hun motoriek, evenwicht en inspanning is een belangrijke factor voor de verdere ontwikkelingen van de leerlingen. Een perfecte manier om deze factoren te behandelen en de kinderen hun ontwikkeling uit te dagen is het organiseren van een Circusworkshop op uw basisschool. Naast de zojuist benoemde voordelen voor de leerlingen zitten er ook voordelen voor u als school in, u houdt namelijk veel tijd over voor eventuele zaken die u eerder niet heeft kunnen uitvoeren door een gebrek aan tijd. 

De workshop wordt georganiseerd door Grote Broer, een aanbieder van kunsteducatie op basisscholen met veel ervaring en een groot aanbod. Grote Broer weet als geen ander welke workshops goed werken, circus staat ontzettend hoog in dit lijstje. De circusworkshop is keer op keer een succes, volgens zowel de leerlingen als de docenten die dit laten organiseren. 

De organisatie

De organisatie van een circusworkshop wordt volledig geregeld door Grote Broer zelf. Grote Broer regelt alles van de organisatie tot de afbouw. Alle docenten binnen het bestand van Grote Broer zijn een voor een professionals die zich al jaren inzetten als workshopdocenten op baissscholen door heel Nederland. Elke workshopdocent heeft zijn of haar eigen discipline en geeft hier zijn eigen workshop in, deze worden overzien door het team van Grote Broer. Bij de workshop Circus staat er dus een echte circusactrice voor de klas die naast alle kunstjes ook kan vertellen hoe het leven in het circus eruit ziet. 

Naast de circusworkshop heeft Grote Broer een nog veel breder aanbod met workshop varierend over verschillende disciplines, van digitale media tot en met theater. U kunt het zich zo gek niet bedenken, Grote Broer biedt het aan. Zolang het maar leerzaam en leuk is. 

 

https://grotebroer.nl