In en Out Living
Image default
Bedrijven

Winkel display verschillende soorten

Winkel displays komen in allerlei verschillende vormen, maten en soorten. Je hebt toonbank displays die worden vooral gebruikt aan da kassa om impuls aankopen te triggeren bij klanten. Een vloerdisplay is een display op de vloer die vaak helemaal gevuld is met allerlei verschillende producten. Een eiland display is een display die van elke kant bereikt kan worden. En tot slot heb je ook schap displays die vaak verwerkt worden in de schappen of voor de schappen. Hieronder gaan we je wat meer vertellen over de displays en zelf te laten ontwerpen. Lees dus snel verder!

Waarom een display laten ontwerpen

Winkel displays zijn een effectieve en opvallende manier om producten onder de aandacht te brengen. Als je dit als ondernemer goed inzet kan je de verkoop van bepaalde producten stimuleren, waardoor je meer omzet gaat generen. Als je bijvoorbeeld een ondernemer bent die kettingen en armbanden verkoopt. Dan kan je een display laten maken waar die beide onder de aandacht laat komen door ze op een gangpad te zetten of net voor de kassa. Stel je hebt een bepaalde stijl in je winkel of je de kettingen en armbanden zijn in een bepaalde kleur of stijl. Dan kan je dit ook erg makkelijk terug laten komen in een winkel display. Door met kleuren en vormen te werken kan je extra aandacht krijgen voor die producten.

Winkeldisplay zelf ontwerpen

Het wordt steeds populairder om winkeldisplays zelf te laten ontwerpen. Door een winkeldisplay te laten ontwerpen kan je vaak ook geld besparen. Je kan ook zelf vrij creatief bezig en kan je de grootte, breedte, vorm en stijl zelf bepalen. Als je zelf een winkeldisplay ontwerpt ontstaat er ook een uniek ontwerp, waardoor je display nog meer op gaat vallen.

https://endlessbranding.com/winkel-display/