In en Out Living
Image default
Bedrijven

Waarom je beter maar voor een goed bed kunt kiezen

Als je moet nadenken over waar je je geld aan uitgeeft is het verleidelijk om te bezuinigen op kosten zoals het kopen van een goed bed. Maar, je kunt beter toch maar een goed bed kopen en bezuinigen op andere zaken. Een goed bed biedt namelijk ook voordelen die je zelfs onbetaalbare dingen kan opleveren. Twijfel jij of je vooral een goedkoop bed wil of een goed bed? Lees dan eerst hier over de nadelen van problemen met de slaap…

Genoeg goede slaap

Genoeg goede slaap is namelijk belangrijk. Slaap je niet goed en heb je bijvoorbeeld de diepe slaap gemist, vanwege last van je rug door een slechte matras? Dan gaat je dit opbreken. Een structureel tekort aan diepe slaap zorgt er namelijk voor dat je lichaam niet genoeg herstelt en zich niet voldoende oplaadt voor de volgende dag. Het gevolg is niet alleen dat je moe en duf opstaat, je bent gedurende de dag ook minder gefocust. Dat laatste kan niet alleen nadelig zijn voor in het verkeer, maar ook voor je effectiviteit en productiviteit van je werk. Naast dat je op tijd naar bed moet, helpt een goed bed voor een goede slaap.

Goede slapers leven langer

Het is bekend dat onder volwassenen slechte slapers minder lang leven. Een te kort aan slaap is dus gevaarlijker dan je misschien op het eerste moment denkt. Natuurlijk is het niet erg om 1 nachtje een tekort aan slaap te hebben, maar mensen zoals beroepschauffeurs moeten zichzelf op dit vlak zeker wel meer in acht nemen.

Boxsprings inclusief matras

Boxsprings inclusief matras zijn niet voor niets zo populair. Met boxsprings inclusief matras voorkom je wellicht dat je de diepe slaap niet krijgt. Natuurlijk lossen boxsprings inclusief matras niet alles op. Je moet nog steeds er zelf voor zorgen dat je op tijd naar bed gaat.

https://erkendmatras.nl/product/boxspring/