In en Out Living
Image default
Badkamer en toilet

Verschillende soorten watertanks

Watertank.nl heeft een groot aanbod aan verticale watertanks. Uiteraard hebben wij ook verticale watertanks. Wij hebben dit aanbod voor verschillende maten en afmetingen. De afmetingen variëren van 20 liter tot en met 10.000 liter. Omdat we onze eigen producent zijn, kunnen wij een verticale watertank op maat maken. Wij bespreken eerst al je wensen en eisen met jou. Daarna gaat jouw droom watertank naar onze fabriek. Daar wordt jouw verticale watertank gemaakt. Je hebt zowel ondergrondse, als bovengrondse verticale watertanks.

Het ligt er maar net aan wat je nodig hebt en waar je naar opzoek bent. Onze watertank experts geven je hier graag advies over. Twijfel dus niet om ons hierover te contacteren. We hebben verticale watertanks voor verschillende budgets. Watertank.nl heeft al jaren ervaring met het maken, adviseren en verkopen van watertanks. Daarom kun je van ons team expertise, kwaliteit en professionaliteit verwachten. Onze verticale watertanks zijn bestand tegen Uv-stralen en kunnen dus zowel binnen, als buiten geplaatst worden. Wij hebben ok kunststof watertanks.

Deze kun je zowel in een huishoudelijke als een industriële omgeving gebruiken. Het enige verschil met een verticale watertank en een andere watertank is de vorm. Een deel van onze verticale watertanks zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen (PE). Dat is een duurzaam materiaal wat niet kan rotten. Waarom is dat ideaal? Simpel, het zorgt namelijk voor een langere levensduur. Zo kun je het ook na je gebruik aan een ander verkopen en er nog geld aan verdienen. Twijfel dus niet langer en ga naar onze site: watertank.nl

Bij Watertank.nl vind je ook watertanks van 20 liter. Denk maar aan een 20 liter half transparante toren watertank. Deze zijn vooral geschikt om drinkwater of andere vloeistoffen op te slaan. Ook is het heel gemakkelijk om het hierin te vervoeren.

  • Snelle levering van je watertank
  • Scherpste prijzen van heel Nederland
  • Hoog kwaliteit en een gigantisch voorraad

 

De tanks hebben ongeveer een 1/2 inch messing uitgang met binnendraad. De deksels hebben ongeveer een diameter van 10 centimeter. Het kan zo zijn dat je een aansluiting naar de slang nodig hebt om de tank te vullen, beluchten, ontluchten of om te dienen als overloop naar een extra uitgang. Dit is ook op onze website te vinden. Twijfel dus niet om een kijkje te nemen naar onze website: Watertank.nl

Watertank.nl bestaat uit een ervaren team die dit al jaren doet. Daarom kun je ons ook altijd contacteren als je meer informatie wilt over watertanks. Ook maken wij watertanks op basis van jouw wensen en eisen. Dus ook kun je ons hiervoor contacteren en dan maken wij voor jou speciaal  een watertank naar jouw idee. Bekijk ook onze website voor ons aanbod. We hebben namelijk verschillende soorten watertanks van 20 liter. Je vindt verschillende watertanks van 20 liter voor verschillende budgetten. 

 

Gerelateerde artikelen

Gebruiktips bij printers

Zoek niet naar het perfecte leven

Een wc bril kan je ook prima online bestellen