In en Out Living
Image default
Badkamer en toilet

Het schoonheidsideaal in Colombia

Het schoonheidsideaal in Nederland verschilt nogal met Colombia. In Nederland willen vrouwen er zo naturel mogelijk uit zien terwijl het in Colombia wel wat gekker mag. Waarom is dit eigenlijk? In dit artikel zal het over de drang naar perfectie in het land gaan.

In Colombia staat schoonheid centraal. Het perfecte lichaam heeft grote borsten, grote billen en een slank taille. Heb je een van de drie niet? Dat is geen probleem. Je neemt een bezoekje bij de plastisch chirurg en je hoort er helemaal bij. In Nederland willen vrouwen er na een operatie zo naturel mogelijk uit zien terwijl het best wat over de top mag zijn in Colombia. In Nederland neem je een bezoekje voor fillers rotterdam terwijl daar aan het hele lichaam wordt gesleuteld.

Ga je in Colombia naar de sportschool? Dan zul je merken dat het zien en gezien worden is. Vrouwen sporten er veel maar willen vooral hun lichaam laten zien. Ze dragen te kleine en strakke kleding om het lichaam nog  beter te laten zien. Het gaat echter nog verder dan dat. Het begint op vroege leeftijd al. Als vrouwen 15 zijn geworden is het groot feest. Als cadeau krijgen sommige kinderen dan een borstvergroting of een andere ingreep voor hun verjaardag. De ouders zijn daar heel makkelijk in en hebben vaak ook een ingreep laten doen. Voor botox voorhoofd hoef je niet per se in Colombia te zijn. Daar gaat het echt vooral om de borsten en billen om die groter te laten lijken. Dit merk je ook in het dagleijkse leven. Op straat zie je veel vrouwen die aan zichzelf hebben gesleuteld. Ook zie je op televisie of reclameborden beelden van plastische chirurgen. Social media wordt ook overspoelt met advertenties. Colombia is tegenwoordig niet alleen als fijne vakantiebestemming met stranden en een lekker weertje. Veel mensen gaan nu ook naar Colombia voor een plastische ingreep omdat de klinieken goed zijn en vaak goedkoper dan in Europa of andere continenten.

https://faceland.nl/