In en Out Living
Image default
Bedrijven

Een mens slaapt ongeveer 30 jaar

Sta er eens bij stil hoeveel uur je wel niet slaapt, laat staan hoeveel uur je op je matras ligt te Netflix of gamen. Een gemiddeld mens brengt ongeveer 1/3 van zijn of haar leven door op hun matras. Dan is het ook vanzelfsprekend dat je een goed matras nodig hebt. Een slecht matras zorgt er ten eerste voor dat je niet optimaal kunt genieten van je nachtrust, en ten tweede is het slecht voor je houding. Een slecht matras kan gevolgen hebben voor de rest van je leven. Je kunt onder andere last krijgen van rug- en wervelpijn. Nu je weet waarom een goed matras van belang is, kan je zoektocht beginnen.

 

 

Aandachtspunten bij aanschaf

Elke slaper is anders en iedereen heeft eigen wensen en behoeften. Zet voordat je een matras gaat kopen als deze wensen en behoeften op een rijtje en baseer je keuze daarop. Net als dat je in een auto investeert investeer je ook in een matras. Zo’n matras gebruik je jarenlang, dus waarom zou je besparen? Je kunt in feite nog beter besparen op je auto dan op je matras. Iets waar je bijvoorbeeld op moet letten is de afmeting van het matras. Vaak is een lengte van 2 meter gebruikelijk, maar als je lang bent is dit misschien niet voldoende. Verder moet je ook letten op je postuur. Hoe breed jij bent bepaald ook ongeveer hoe breed je nieuwe matras moet zijn. Postuur hangt ook weer samen met gewicht. Kies dus een type matras dat past bij jou en je lichaam. Ben je lichter, dan kies je voor een zachter matras. Ben je wat zwaarder, dan is een harder matras beter geschikt.

 

 

Bestematras.info

Zoals eerder vermeld is elk persoon anders, ook al het op slaaphoudingen aankomt. Weet jij jouw slaaphouding? Veel Nederlands zijn zij-slapers. Het beste kun je een rug-slaper zijn. Dit is het beste voor je postuur. Heb je advies nodig bij het uitkiezen van een matras? Ga dan op zoek naar de beste matras info die je kunt krijgen. Hulp vragen is nooit verkeerd. De beste matras info vind je op internet of door advies te vragen in de winkel.

 

 

https://www.bestematras.info/

Gerelateerde artikelen

Schilderwerk Enschede: de firma van de Gele Lo bloeit enorm

Behoefte om jouw collega’s beter te leren kennen?

Luchtkoeler helpt bij productie tijdens de warme dagen