In en Out Living
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Professionele dakservice

Heeft u een huis met een plat dak en bent u op zoek naar dakservice van kwaliteit? Dan kunt u rekenen op de vakmensen van Kewodak. Wij hebben ons als dakdekkersbedrijf toegelegd op platte en licht hellende daken en zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren hiervan. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk een optimaal functionerend dak is. Daarom staat ons team op elk tijdstip van de dag voor u klaar om uw dak te repareren 

Dak onderhouden

Een stevig dak begint bij goed onderhoud. Op platte daken blijft veel vuil liggen, waardoor dakgoten verstopt raken en uiteindelijk lekkage ontstaat. Daarom is het belangrijk om het dak regelmatig schoon te maken. Hiervoor kunt u natuurlijk de service van Kewodak inschakelen. Als u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit, dan bent u ervan verzekerd dat we minimaal één keer per jaar bij u langskomen om onderhoud dak te plegen, zodat de conditie optimaal blijft.

Lekkage repareren

Als u om welke reden dan ook de dupe wordt van een daklekkage, dan kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe meer schade het water zal veroorzaken. Het team van Kewodak Service staat dag en nacht voor u klaar om de lekkage te verhelpen, zodat u nooit lang met een lekkend dak hoeft te blijven zitten.

Dak vernieuwen

Ook wanneer uw dak aan volledige vervanging toe is staan de specialisten van Kewodak voor u klaar. Wij bieden verschillende soorten daken aan die allemaal voordelen opleveren voor het milieu en voor uw portemonnee. Zo zijn er bijvoorbeeld witte daken die ervoor zorgen dat warmte van de zon weerkaatst wordt, waardoor het koeler blijft in huis. Kijk voor meer informatie over onze verschillende daken op de website, of neem contact met ons op zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

 

http://www.kewodak.nl/