In en Out Living
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dak advies en dak reparaties van het hoogste niveau

Dak advies en dak reparaties van het hoogste niveau

Voor professionele en snelle reparaties van dakschade kunt u aankloppen bij De Dakmakers. Maar ook als u vrijblijvend dak advies wilt, bent u bij ons meer dan welkom. Het team bestaat uit gediplomeerde vakmensen die op de meest uiteenlopende daken uit de voeten kunnen. We doen er alles aan zo zorgvuldig en netjes mogelijk te werken. Het klantcontact hebben we hoog in het vaandel. Zo voeren we nooit werkzaamheden uit zonder uw expliciete goedkeuring. Voordat we aan de slag gaan overleggen we met u wat we precies gaan doen, hoe lang een en ander zal gaan duren en natuurlijk hoe de factuur er uit komt te zien. Veel van onze vaste klanten maken gebruik van het dak onderhoud abonnement. Als u besluit hieraan deel te nemen, zorgen wij ervoor dat uw dak ieder jaar opnieuw wordt schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele schade en mankementen. Zo nodig voeren we direct reparaties uit. Het grote voordeel van dit abonnement is dat u eigenlijk nooit voor verrassingen komt te staan wat betreft uw dak. De Dakmakers houden uw dak in de gaten!

Verschillende onderhoudsklussen

Regelmatig dak onderhoud is uitermate belangrijk. Zo kunt u namelijk grote schades en lekkages voorkomen. En uiteindelijk zal het ook veel in de portemonnee schelen. Onderhoudsklussen waarvoor u De Dakmakers kunt inschakelen zijn onder meer:

-het vervangen van dakpannen ongeacht soort, maat en stijl;

-het renoveren van een plat dak;

-het inspecteren van de gehele nok;

-het reinigen van het complete dak;

-het zinkwerk en de schoorsteen schoonmaken.

Bent u benieuwd wat De Dakmakers voor u kunnen betekenen? Als u op ‘contact’ klikt verschijnt er een formulier dat u kunt invullen en versturen. Wij nemen dan snel contact op om een afspraak te maken. Andere opties zijn dat u nu direct belt met telefoonnummer 085 0220680 of dat u ons rechtstreeks mailt. We lezen de mail regelmatig, het emailadres luidt: info@dakmakers.nl

http://www.dakmakers.nl/