In en Out Living
Image default
Dak gevel en schoorsteen

De lichtstraat tegen gevel plaatsen?

Vaak denken mensen dat het niet mogelijk is om een lichtstraat te laten bouwen omdat ze een gevel hebben op het dak. Het is wel zo dat met een vlakke dak het bouwen van een lichtstraat makkelijker is en goedkoper is maar lichtstraat tegen gevel plaatsen is ook mogelijk.

Een lichtstraat tegen gevel is vaak wat kleiner dan een vlakke lichtstraat maar het is uniek op zijn eigen manier. Veel mensen laten een lichtstraat tegen gevel bouwen terwijl ze ook kunnen kiezen voor de vlakke variant. Het is een kwestie van smaak en wat er mogelijk is. Sommige mensen hebben de optie voor lichtstraat tegen gevel niet en andere hebben weer de optie voor de vlakke variant niet. Een lichtstraat tegen gevel is dan ook zeker heel mooi.

Als je wil weten of een lichtstraat tegen gevel bouwen mogelijk is voor het type woning waar je woont kun je hiervoor contact opnemen met de experts. De bedrijven dat lichtstraten verkopen hebben zulke experts in dienst en ze kunnen je ook gelijk verder helpen met het kiezen van de juiste variant. Ook bij lichtstraat tegen gevel heb je keuze uit verschillende soorten en maten. Hierbij is het natuurlijk ook altijd handig om het advies van een expert in te winnen.