In en Out Living
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakmakers kan uw dak controleren en herstellen

Een dakbedrijf in Alphen waar u op kunt rekenen, zo staat firma Dakmakers bekend. Aan de mannen van dit bedrijf kunt u met een gerust hart iedere dak klus overlaten:

-dak bedekking;

-dak inspectie;

-dak reparatie en

-dak renovatie.

Andere werkzaamheden die Dakmakers voor u zou kunnen doen, zijn het plaatsen en/of repareren van dakgoten. Dakgoten zijn essentieel en moeten 365 dagen in het jaar in goede conditie zijn. Regenwater komt in Nederland voor een groot deel in dakgoten terecht. Vandaar uit gaat het naar het riool om gezuiverd te worden. Het riool in ons land is modern en duurzaam. Het systeem van buizen, pompen en putten wordt goed onderhouden en gemoderniseerd zodra dat kan. Een groot risico voor dakgoten zijn vallende takken en bladeren. Die kunnen de goot beschadigen en verstoppen. Het gevolg daarvan kan een vervelende lekkage zijn. De Dakmakers kunnen een dakgoot op verschillende manieren repareren. Denkt u dan aan bitumen, kit, pasta en soldeer.

Vebidak

Vebidak is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekking firma’s. In totaal zijn er meer dan 175 ondernemingen bij aangesloten. Dakmakers horen daarbij. Als u een dakdekker nodig heeft, is het aan te raden te vragen of hij lid is van Vebidak. U weet dan zeker dat u met een professional te maken heeft. Vebidak-leden houden zich aan veiligheidseisen en ze hebben hun interne zaakjes goed op orde. Op de site van Vebidak kunt u zoeken naar aangesloten bedrijven bij u in de buurt. Vebidak is gevestigd in Nieuwegein aan de Groningenhaven nummer 4. Het telefoonnummer is 030-6063238. Post voor Vebidak kan gestuurd worden naar Postbus 1248 3430 BE Nieuwegein. Dakmakers heeft een 24/7 service. Dit betekent dat u ongeacht de dag of het tijdstip kunt bellen in geval van nood. Stormen en stortbuien hebben geen 9 tot 6 mentaliteit, en het Dakmakers-team zeker ook niet. En het is belangrijk dat u snel belt als er schade is aan uw dak. U voorkomt onnodige extra schade en extra kosten.

https://www.dakmakers.nl/