In en Out Living
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Hulp voor klachten door chronisch piekergedrag

Piekeren is een gemoedstoestand en houdt in dat je gedurende een langere periode negatieve gedachten ontwikkelt, waardoor het een gedachtepatroon wordt. Vast zitten in deze gemoedtoestand kan vele problemen tot gevolg hebben, waarbij je kan denken aan slaapproblemen, faalangst en een negatief zelfbeeld. Hoewel piekeren vaak om slechts kleine dingen kan gaan, heeft het vaak veel grotere psychische en fysieke problemen tot gevolg. Je gedachten beïnvloeden het dagelijks leven, door welke je met een psychische stoornis kampt en jouw leven in zijn greep heeft.

Kamp jij ook met chronisch piekergedrag en zou je graag hulp willen krijgen bij het onderzoeken van de oorzaken en gevolgen? Kom dan eens langs bij de Piekerpoli op afspraak. Onze poli zit door het hele lang gevestigd, zoals de psychotherapeut den haag of de psycholoog zoetermeer. Op die manier proberen wij voor zoveel mogelijk piekeraars klaar te staan en hen te helpen bij het detecteren van de oorzaak van het probleem. Vaak is deze te vinden in gebeurtenissen uit het verleden, maar het kan ook ontstaan zijn als gevolg van persoonlijke zorgen of de angst voor ingrijpende veranderingen in de samenleving. Wij zullen samen met jou onderzoeken waardoor het piekeren zich zo in jouw manifesteert en tevens gaan we op zoek naar een manier om met jouw piekergedrag om te gaan. Zo kun je weer gaan genieten van het leven in plaats van het als bedrukkend te ervaren.

Herken jij de slaapproblemen, faalangst of gebrek aan eetlust als gevolg van veel piekeren en misschien zelfs chronisch piekeren? Neem contact op met de Piekerpoli of bezoek onze website om erachter te komen wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Wij helpen je graag en bieden je persoonlijke hulp en gericht advies om jouw piekerproblemen te verhelpen. Op die manier zal je jouw rust kunnen hervinden en open staan voor veranderingen.

https://piekerpoli.nl/