In en Out Living
Image default
Bedrijven

Behoefte om jouw collega’s beter te leren kennen?

Wanneer je jouw collega’s of team beter wilt leren kennen zijn er een aantal dingen die je kunt doen, teambuilding bijvoorbeeld. Bij teambuilding staat het samen ondernemen van een leuke of ontspannende activiteit centraal. Er zijn verschillende aanbieders van teambuilding activiteiten in Limburg. Een populaire optie is Hof de Bulle, wat is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier kun je met jouw team even de dagelijkse drukte even achter je laten en samen tot rust komen. Hof de Brulle heeft geen standaard kantoorruimtes of conferentiezalen, maar een oude hoeve die inspireert en ontspant. De perfecte plek voor teambuilding in Heuvelland dus.

 

 

Hof de Brulle

Midden in het Heuvelland, daar ligt Hof de Brulle gevestigd met haar prachtige hoeve die al eeuwen oud is. Dankzij de 1,5 hectare grote buitenhof is teambuilding op een bijzondere buitenlocatie in Heuvelland mogelijk. Tevens is al die ruimte even helemaal van jou en je collega’s. Je huurt de Hof namelijk exclusief. Je huurt deze prachtige hoeve per dagdeel, met of zonder overnachting.

Hof de Brulle herbergt namelijk ook een zeer ruime vakantiewoning voor 28 personen met een professioneel kookatelier, een grote living met haard, twee authentieke workshopruimtes en 13 kamers. Er is genoeg ruimte voor teambuilding: aan de vergadertafel, bij de openhaard of ergens op het ruimte perceel van het Hof. Hier kun je doen wat je wilt. Teambuilding in Heuvelland is nergens zo luxe als bij Hof de Brulle.

 

Teambuilding in Heuvelland bij Hof de Brulle

Wanneer jij en je collega’s unieke activiteit wilt organiseren op het gebied van teambuilding dan zit je bij de hoeve van Hof de Brulle helemaal goed. Je kunt deze locatie huren voor teambuilding, vergaderingen, brainstormsessies, teamuitjes en presentaties. Zowel binnen- als buitenactiviteiten zijn mogelijk, dus jij en je team hoeven zich niet te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan een mindfulness workshop, schapen drijven, Tai-Chi of werken met paarden. Bertie, de eigenaar van deze oude hoeve verzorgt al jaren teambuilding in Heuvelland en is dus de perfecte uitbater voor Hof de Brulle.

https://hofdebrulle.nl/teambuilding-limburg/