In en Out Living
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Wijsman gaat voor groen

Nederland moet van het gas af! Dat is waar we bij Wijsman voor staan. Of het nou gaat om zakelijk of particulier, we moeten met z’n allen een stuk duurzamer gaan leven voor een betere toekomst. Als u dat op uw eigen manier wilt doen, bijvoorbeeld door uw douche minder warm te zetten, helpt u wel al mee aan een beter klimaat, maar als u zich laat assisteren door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van een duurzamer bestaan (zoals Wijsman) zal het niet alleen makkelijker zijn om die eerste stap te maken, maar dan bent u ook per definitie beter bezig dan wanneer u het allemaal zelf gaat proberen uit te vogelen.

Wijsmanduurzaam biedt veel verschillende manieren om een duurzamer leven te realiseren, het meest bekende is hoogst waarschijnlijk ons aanbod zonnepanelen. En u zult u vast nu al afvragen, wat kosten zonnepanelen eigenlijk? Om die vraag te beantwoorden kunt u onze website bezoeken, waar een uitgebreide beschrijving staat van de kosten van zonnepanelen.

Bent u geïnteresseerd en lijkt zonnepanelen kopen u wel wat? Heel goed, u bent op het moment dat u zonnepanelen wilt gaan aanschaffen al onderdeel geworden van de oplossing en niet langer meer onderdeel van het probleem. Het probleem waar we het natuurlijk over hebben is het overtollig gebruik van gas en soortgelijke stoffen die de meeste huishoudens vandaag de dag nog gebruiken om het huis te stoken E.D.

Een standaard huishouden van een tussenwoning gebruikt ongeveer 1600 m³ per jaar. Daarvan is ongeveer maar 65% van nodig. Dus ieder jaar verbruikt u ongeveer 560 m³ aan gas! Veel te veel eigenlijk als je naar de prijs van gas kijkt. Daarbij is dit gas enorm slecht voor de CO2 uitstoot die, volgens wetenschappers, al veel te hoog is.

Bent u benieuwd naar onze goederen en/of diensten? Wilt u de uitstoot verminderen of wilt u gewoon geld besparen in langere termijnen? Bezoek dan razendsnel onze website of bel ons om te horen wat uw mogelijkheden zijn.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/