In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

De mooiste design TV-meubels!

Als u volop van uw woning wilt genieten, dan is het de moeite waard om voor design meubilair te kiezen! Niet alleen kunt u uw woning zo één uniforme look geven, ook bent u zeker dat de stijl die u kiest ook degelijk bij uw woning past. Eén van de meest onderschatte maar ook belangrijkste meubelstukken is het TV-meubel. Design TV meubels komen in uiteenlopende vormen, formaten en materialen – maar je kan zeker zijn dat ze bijdragen tot de algemene look van je woonkamer en woning.

 

Waar moet je nu zoal op letten als je een goed design TV meubel zoekt? Het aanbod is zo groot dat je vaak het bos door de bomen niet kan zien. Hieronder een overzicht met enkele handige tips om alsnog de beste optie te vinden!

 

De belangrijkste factoren bij aankoop van design TV meubels

 

1. De afmetingen van het TV meubel

 

Eén van de belangrijkste factoren bij de zoektocht naar een goed TV meubel is het formaat. Het spreekt voor zich dat je kiest voor een model dat een beetje bij de afmetingen van je woonkamer past. Een productreeks als Brick is erg handig aangezien de modellen hierbij relatief compact zijn, maar toch een heel moderne look geven. Andere series, zoals bijvoorbeeld Next en Ameno, omvatten dan weer design TV meubels die in de breedte verder uitlopen. Ideaal als je woonkamer groter is en je die mooi wilt opvullen!

 

2. De kleur van je TV meubel

 

Vervolgens speelt ook de kleur van je TV meubel een grote rol bij het effect ervan op de look en feel van je woonkamer. Sobere tinten als wit en zwart ogen natuurlijk heel modern en strak, en passen dan ook perfect in een moderne stijl. Kies je voor een tint grijs, dan is de look iets industriëler. Ten slotte zijn er ook design TV meubels in een natuurlijke houtkleur, voor als je je strakke interieur wat meer leven wilt inblazen.

 

3. Het materiaal van het TV meubel

 

Als laatste is ook het materiaal van je design TV meubel belangrijk. De meeste modellen bestaan uit natuurlijk hout, maar ook bewerkt hout is natuurlijk een optie. Je keuze zal vooral afhangen van welke look en atmosfeer je wilt verkrijgen, dus houdt daar rekening mee!

 

Zie ook welke maatwerk mogelijkheden er zijn!