In en Out Living
Image default
Mode en Kleding

Handig om mee te nemen, wat heb jij altijd in je tas zitten?

Handig om mee te nemen, wat heb jij altijd in je tas zitten? 

Je hebt bezoek van een vriendin en jullie gaan een dagje weg. Dan komt al snel de vraag wat heb jij allemaal in je tas zitten van spullen? Misschien kunnen jullie wel vergelijken met elkaar en misschien heeft zij iets over het hoofd gezien wat jij juist wel bij je hebt wat zij nodig heeft.

Welke spullen behoren standaard in je tas te zitten

Je pakt je plevier tas om samen de deur uit te gaan je sluit de deuren achter je en stopt je sleutelbos in de voor jou vaste vakje in je tas. Sowieso je portemonnee heb je bij je als jullie een leuk cafeetje tegen komen om wat te gaan drinken. Heerlijk op een terrasje genietend van de zon die doorbreekt. Uit je tas haal je dan ook je zonnebril tevoorschijn. Je bent duidelijk op alles goed voorbereid. Na het drankje pak je etui waar je cosmetica in bewaard en doet wat lipgloss op je lippen. Het past allemaal in je tas die je netjes hebt ingedeeld. De tas van je vriendin is juist heel klein en volgepropt met spullen en ze moet vaak ook minutenlang zoeken en daarbij vindt zij juist een schoudertas niet zo fijn om mee rond te lopen. Is het een idee voor haar om juist te kiezen voor een cowboysbag rugzak wat overeenkomt met haar karakter en manier van leven?

Hoe draag jij je tas in een overvolle winkelstraat

Jullie besluiten het terrasje te verlaten om te gaan shoppen. De winkelstraat is zo druk en de mensen lopen heel dichtbij of sluipen net langs je. Dat voelt niet echt vertrouwd en je houdt je tas heel goed vast. Was het misschien niet slimmer geweest om een tas te gebruiken die juist ervoor zorgt op momenten als deze dat je veilig over straat kon? Misschien is het wel zo handig om eens een kijkje te nemen voor een anti-diefstal rugzak? De kans is dan groot dat een zakkenroller er niet met jouw tas of portemonnee vandoor gaat. Mocht het geval zijn dat hij of zij het wel probeert dan kun je de alarmknop indrukken die vastzit in de voering van je tas en zal hij of zij ervan schrikken en op de vlucht slaan. Toch wel een handig zo’n rugzak, dat zou je toch iedere vrouw willen aanbevelen?