In en Out Living
Image default
Mode en Kleding

Een voordelige voedingskussen maakt het voeden een stuk aangenamer!

Volop genieten, maar ook zware momenten

Als u net bevallen bent van een zoon of dochter, is het belangrijkste wat u als moeder (en vader) wilt kunnen doen: optimaal genieten van jullie prachtige aanwinst. Samen pakken jullie natuurlijk zoveel mogelijk momenten om de kleine te bewonderen. Maar dat lukt niet altijd. Met name de nachten kunnen zwaar zijn, vanwege de voortdurende voedingsmomenten. En als de voeding niet lekker loopt, kunnen de eerste weken en maanden na de bevalling nog wel eens tegenvallen. Maar gelukkig zijn er oplossingen om met nam de voedingsmomenten wat gemakkelijker te maken voor moeder en kind, namelijk het voedingskussen.

Het nut van een goede voedingskussen

Voedingskussens zijn speciale kussens die gebruikt worden om het voeden van jonge baby’s voor de moeder én de baby zelf te veraangenamen. Een voedingskussen kan gebruikt worden ter ondersteuning van armen, benen, buik en/of de baby als uw kleintje aan de borst gelegd wordt of de fles krijgt. Hierdoor bent uzelf maar ook de baby, een stuk ontspannender en verloop de voeding sneller en comfortabeler. Fijn is dat u geen last meer heeft van spierkrampen door de ondersteuning van een kussen. Naast dit praktische nut van een voedingskussen, zijn dit type kussens ook al handig om te gebruiken gedurende de zwangerschap. Slapen is dan niet altijd even lekker, omdat uw buik in de weg kan zitten. Door een kussen te gebruiken om de benen, nek en/of de armen ondersteuning te bieden, kunt u weer lekker en langer slapen!

Bekijk onze collectie nu online

Ook een voedingskussens kopen? Dan kiest u verstandig. Bekijk nu online de collectie kussens en bestel deze voordelig en gemakkelijk via de webshop van Feeding Pillow.