In en Out Living
Image default
Mode en Kleding

Veilig op reis met een anti diefstal rugzak

Het belangrijkste doel van een rugzak is om je spullen van de ene plaats naar de andere te kunnen vervoeren. Dit is het fundamentele doel van een rugzak en hoewel rugzakken als veilig worden beschouwd om je spullen in op te bergen, krijgen zakkenrollers toch toegang tot sommige tassen. 

Om deze reden worden er nu ook anti-diefstal rugzakken gemaakt. Dit soort rugzakken zijn iets anders dan je gewone rugzakken en werden ontworpen met het doel de voorwerpen in je rugzak te beveiligen tegen zakkenrollers of dieven. 

Dit soort rugzakken hebben verborgen zakken, verborgen compartimenten en verborgen ritsen. Sommige zijn gemaakt met anti-slash stoffen en andere zijn voorzien van codesloten om de rugzak te vergrendelen. Sommige van dit soort tassen worden zelfs geleverd met GPS-trackers die gebruikt kunnen worden om de tas op te sporen. 

Dit alles om je spullen in je tas te beschermen tegen dieven. Het is een stuk moeilijker om rugzakken van de rug van individuen af te pakken dan om een voorwerp uit je handen te pakken. Zelfs de riemen van sommige rugzakken zijn slashproof, wat betekent dat het extreem moeilijk is om de riemen van de rugzak af te snijden met een mes.

Met een anti diefstal rugzak kun je dus op reis zonder je zorgen te hoeven maken over zakkenrollers, het is onmogelijk om je portemonnee, pasjes of andere waardevolle artikelen uit je rugzak te stelen zonder dat je het merkt.