In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

De tuinmeubeltrends voor deze zomer op een rij

De zomer komt er weer aan dus dat betekend dat je tuin weer klaar moet zijn voor de zomer. In de zomer brengen we gemiddeld meer tijd door in onze tuin, dus het is belangrijk dat je prettig in de zon buiten kunt zitten en dat je je fijn voelt in de tuin. De tuinmeubels spelen hier natuurlijk een erg grote rol in. Als je tuinmeubelen mooi zijn en passen bij de tuin en de huidige trends, kun je extra van je tuin gaan genieten deze zomer. In dit artikel heb ik de tuinmeubeltrends voor je op een rij gezet zodat je hiermee aan de slag kunt.

Buiten meubelen op maat

Je hebt wellicht wel eens gehoord van binnen meubels op maat. Deze heb je ook voor buiten meubels. Het is ideaal, omdat je zelf het formaat van de meubels kunt bepalen. Het kan dus perfect op maat worden gemaakt zodat het goed bij jouw tuin past. Vaak worden tuintafels op maat gemaakt. Als je een grote tuin hebt vind je het waarschijnlijk wel fijn om ook een grotere eettafel in de tuin te hebben staan, zodat je hier met meerdere mensen gezellig aan kunt zitten en eten. Als je een wat kleinere tafel hebt is het juist ook wel fijn als de tafel niet zo groot is dat alle ruimte meteen in beslag genomen is. De buitenmeubelen op maat zijn dus de ideale oplossing hiervoor.

2 persoons ligbedden

Ook de 2 persoons ligbedden zijn deze zomer erg in trek. De naam zegt het al. Het is een ligbed voor in de tuin die gemaakt is voor 2 personen. Je kunt dan gezellig samen buiten aan het zwembad liggen of lekker languit in je eentje lezen in de zon. Met dit ligbed heb je heerlijk alle ruimte en hoef je er maar eentje neer te zetten.

Gevlochten en geweven materiaal

Je ziet deze zomer veel houten meubels met gevlochten of geweven details. Denk bijvoorbeeld aan loungestoelen, ligbedden of tuinstoelen. Het hout gaat deze zomer veel terugkomen dus zorg dat het ook in jouw tuin terug te vinden is. De geweven en gevlochten details passen erg mooi bij het hout en zijn een goede toevoeging hieraan. Vaak is het zitgedeelte van een loungestoel van gevlochten of geweven materiaal gemaakt, hierdoor zit de stoel ook nog eens heerlijk.