In en Out Living
Image default
Hobby en vrije tijd

Zoek je een bijzondere trouwlocatie Ermelo? Dit zijn onze voordelen!

Ben je met je aanstaande op zoek naar een bijzondere trouwlocatie Ermelo? Dan hoef je niet verder te zoeken, want onze idyllische trouwboerderij, dat prachtig gelegen is in de bosrijke omgeving van de Veluwe, is dan een perfecte plek om in het huwelijk te treden. Maar wat is er allemaal zo ideaal aan onze bijzondere trouwlocatie Ermelo?

Trouwen in een rustige en sfeervolle omgeving

Een van de grootste voordelen van onze bijzondere trouwlocatie Ermelo is de rust en natuurlijke sfeer die onze locatie uitstraalt. Ons landgoed met boerderij ademt de rust van de Veluwe en zorgt direct voor een ontspannen thuisgevoel. Er is qua inrichting van jullie trouwdag veel mogelijk, want wij zijn zeer flexibel. Verder is het fijn dat er op onze trouwboerderij veel gasten ontvangen kunnen worden. In en rond de boerderij kunnen diverse activiteiten ingepland worden, bijvoorbeeld voor de kinderen of om volwassen daggasten te vermaken. Eigenlijk is dus niets te gek… als het maar een te gek bruiloftsfeest voor jullie wordt!

Jullie trouwdag hoeft niet duur te zijn

De feestlocatie is dus goed te bereiken, maar naast de goede bereikbaarheid van deze  trouwlocatie vanuit alle delen van Nederland, is het erg fijn dat een huwelijksfeest bij ons organiseren niet eens duur hoeft te zijn. Trouwen is namelijk al prijzig genoeg. Vraag nu meer informatie aan of een offerte. Wij denken als ervaren experts graag met je mee om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken! Waarschijnlijk trouw je maar éénmaal, dus maak er een fantastische dag van.