In en Out Living
Image default
Hobby en vrije tijd

50 laat je niet voorbij gaan

De een verras je ermee en de ander plaag je: een opblaaspop Abraham voor de deur wanneer jouw geliefde, vader, beste vriend of collega zijn vijftigste verjaardag viert. Met een pop zoals deze voor de deur weten meteen alle gasten van het feest waar ze moeten zijn om de jarige de hand te schudden, maar weet de hele straat ook meteen dat ze hun buurman van harte moeten feliciteren als ze hem door de straat zien lopen. Een bijzondere leeftijd zoals deze mag simpelweg niet aan iedereen voorbij gaan en op deze manier weet je zeker dat deze persoon niet ongehoord verjaart.

Net over de helft

De gemiddelde levensverwachting stijgt ieder jaar. De gemiddelde levensverwachting is in Nederland onderhand gestegen naar bijna tachtig jaar voor mannen en drieëntachtig jaar voor vrouwen. Voor de generatie die nu opgroeit zal dit cijfer alleen nog maar stijgen. Veel mensen vinden vijftig worden jammer, omdat ze zichzelf als ‘oud’ beginnen te zien. Echter ben je op je vijftigste pas net over de helft van je leven heen, dus vier dat door met trots en een knipoog een opblaaspop Abraham voor je deur te zetten!

Huren of kopen

Natuurlijk kan je een opblaaspop Abraham makkelijk bestellen of kopen in een feestwinkel. Echter word je in je leven maar een enkele keer vijftig en heb je nadat je bent uitgefeest eigenlijk vrij weinig meer aan de opblaaspop Abraham die je hebt gekocht. Daarom kan je gelukkig deze poppen ook makkelijk huren op websites als huureenpop.nl. Op deze manier kan je toch gebruik maken van de pop, maar hem achteraf gewoon terugbrengen of terugsturen en ben je minder geld kwijt dan wanneer je de pop koopt. Dit bespaart dus naast ruimte op je zolder of in je schuur, ook geld dat je weer aan wat ander kan besteden.