In en Out Living
Image default
Design en ontwerp

Realistische kunstkerstboom in huis

Wanneer het december wordt en het begint te sneeuwen, gaan overal de lampjes weer aan in het donker. We zoeken met elkaar de warmte op, die we bij elkaar kunnen vinden. De kou van buiten maakt plaats voor warmte binnen. De lampjes hangen we in de kerstboom, die we versieren met mooie ballen en decoratie, want een kerstboom met versiering geeft iedereen een blij gevoel. We kopen pakjes voor elkaar en genieten samen van de gezelligheid met lekkere hapjes en warme drankjes.

Wil jij ook het kerstgevoel naar boven halen in grote ruimtes, zoals in het theater of in de winkelstraten? Xmasdeco zorgt al bijna tien jaar voor professionele kerstdecoratie om iedereen mee te laten genieten van het kerstgevoel. Ieder jaar kopen mensen weer een kunstkerstboom om het kappen van bomen te voorkomen, maar vaak worden ze blij gemaakt met een dode mus. De kunstkerstbomen doen namelijk nep aan door de kunstmatige kleur en de plastic takken. The Xmas Designers hebben daarom zich ingezet om kunstkerstbomen te ontwikkelen, waar de mensen blij van worden. Zorgvuldig zijn wij te werk gegaan om de juiste kleuren te selecteren en de kloppende structuur aan te brengen. Nu bieden wij deze bomen in talloze varianten aan via Xmasdeco. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kunstkerstboom met sneeuw of een kunstkerstboom met lampjes. Daarnaast verkopen wij allerlei bijpassende ornamenten om overal in huis het kerstgevoel naar boven te halen.

Geniet jij ook altijd zo erg van kerst en wil jij tevens het milieu besparen? Bekijk dan niet langer de kunstkerstbomen waar jouw hart niet harder van gaat kloppen, maar bekijk het assortiment van Xmasdeco. Wij delen jouw passie voor kerstdecoratie en realiseren realistische kunstkerstbomen in elke variant die je maar kan bedenken. Zo gunnen wij iedereen een mooie kerst en een echt kerstgevoel!

https://www.xmasdeco.nl/