In en Out Living
Image default
Design en ontwerp

Lederen schoenen verven in oneindig veel kleuren

Angelus leerverf is een populaire leerverf, die oorspronkelijk uit Amerika komt en overgewaaid is naar Europa. Deze leerverf is zeer geschikt voor het beschilderen van lederen schoenen en hebben een verbazingwekkend effect. Voor iedereen bestaat er wel een Angelus leerverfkleur, want net als met gewone verf kun je deze verf mengen tot wonderlijke kleuren. Ga je schoenen verven voor je dochter? Misschien is het dan wel heel gaaf om glitter leerverf aan te schaffen of allebei de schoenen in een andere neonkleur te verven. Ben jij juist wat rustiger aangelegd? Kies dan voor een effen kleur en bekijk eens de basiskleuren in de webshop van De Leerverfwinkel.

Het schoenen verven is zeker niet moeilijk, maar vergt wel enige aandacht voor de voorbereiding en nabehandeling. Om de verf bijvoorbeeld beter te laten hechten aan het lederen oppervlak is het aan te raden om een voorbereider te gebruiken als aceton. Hiermee haal je namelijk de fabriekslak van de schoen. Ook kun je een finisher aanschaffen voor de nabehandeling, die werkt als een topcoat. Hiervan gaat de schoen meer of juist veel minder glanzen. Een glitter laag werkt ongeveer hetzelfde als een finisher, dus in dat geval is het niet nodig om nog een finisher aan te brengen.

Heb je al een heel idee in je hoofd van het eindresultaat van de schoen en ben je slechts nog op zoek naar de juiste kleuren en producten? Neem dan een kijkje in de webshop van De Leerverfwinkel voor alle verf voor leer, preparers en finishers. Hier kun je tevens handige tips en tricks vinden voor het verven van lederen schoenen. Ook adviseren wij je graag over het verven van andere lederen oppervlaktes, zoals lederen stoelen of banken. Stuur ons gerust je vraag op via het contactformulier en dan nemen wij contact met je op!

https://www.deleerverfwinkel.nl/