In en Out Living
Image default
Design en ontwerp

De beste coderingsmachines

Koenig & Bauer is hét bedrijf waar je moet wezen voor optimale codering. Niet alleen moeten verpakkingen gecodeerd worden voor optimale traceerbaarheid van het product, maar ook voedingsmiddelen, dranken en cosmetica moeten voorzien worden van een code met in acht name van de voedselveiligheidsnormen. Benieuwd naar de verschillende types etiket machine van Koenig & Bauer om producten op de juiste, betrouwbare manier te coderen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Allereerst biedt Koenig & Bauer de Continuous Inkjet-systemen, die zeer geschikt zijn voor het coderen van niet-identieke producten. Op elke verpakking moet verschillende informatie geprint worden zonder dat de leesbaarheid van de labelprint in gevaar komt. Denk maar eens aan vleesverpakkingen, die allemaal een andere prijs hebben wegens het feit dat alle pakjes over een variabel gewicht beschikken. Naast de hoge leesbaarheid van het etiket, is de betrouwbaarheid van de machine uitermate hoog, zodat de dagelijkse productie veilig gesteld is van eventuele missers gedurende het coderingsproces. Dit is één van de beste injekt printer, die niet weg te denken is uit de coderingsindustrie.

Daarnaast is het Drop-on-demand-systeem een geavanceerde printmachine van Koenig & Bauer, die net als het Continuous Inkjet-systeem over een hoge betrouwbaarheid van het printen beschikt. Ook heeft deze machine als groot voordeel dat er variabele data geprint kan worden, wat uit het bovenstaande voorbeeld ook duidelijk werd. Er wordt een label geprint, dat vervolgens op het juiste artikel geplakt kan worden. Hiermee wordt zowel de traceerbaarheid van producten gegarandeerd, als veilige codering van het artikel. Traceerbaarheid is ongelofelijk belangrijk, wegens het feit dat artikelen teruggehaald kunnen worden wanneer een product onveilig is voor de consument.

Zie jij in hoe belangrijk juiste codering is voor zowel de producent als consument? Verzeker je dan van een optimale codeermachine, die accuraat print, veiligheid van goederen garandeert en traceerbaarheid van producten mogelijk maakt,

https://coding.koenig-bauer.com/nl/