In en Out Living
Image default
Architectuur

Afval afvoeren met een portaalcontainer

Bent u van plan om te gaan verbouwen of moet u grote hoeveelheden afval kwijt? Dan kunnen portaalcontainers uitkomst bieden. U kunt dan natuurlijk een portaalcontainer kopen, maar u kunt er ook eentje huren, bijvoorbeeld bij Reko Raalte. Het grote voordeel van huren boven kopen is dat het verhuurbedrijf het afval voor u afvoert. De huur van de container en het afvoeren van het afval is voor een vaste prijs. Als u zelf de eigenaar bent van de portaalcontainer, dient u zelf voor het afvoeren te zorgen. Dit kan nogal in de papieren lopen. In dit artikel gaan we verder in op de portaalcontainers, waar u ze precies voor kunt gebruiken en ook leest u meer over Reko in Raalte: de plek waar u moet zijn voor het huren van portaalcontainers!

Soorten portaalcontainers

  • Er is een portaalcontainer voor bouwafval en sloopafval. Hier mag het afval in dat vrijkomt na een verbouwing, maar ook grofvuil kan erin. Deze containers zijn in verschillende maten (m3) te krijgen.
  • Er is ook een container voor puin en stenen. Hier mag zogenaamd schoon puin in: bijvoorbeeld grind, beton, stenen, badkamertegels, metselresten, keramiek, dakpannen en porselein. Ook deze portaalcontainers zijn in verschillende maten te krijgen.
  • Verder kunt u een container voor groenafval huren. Hier mogen takken, bladeren, struiken of kleine bomen, snoeiafval of ander tuinafval in. Ook in meerdere afmetingen te verkrijgen en de keuze is open of gesloten.
  • Er is ook een container te huur voor houtafval. Sloophout, afvalhout, maar ook hardboard, MDF, pallets, spaanplaat, schuttingen, kozijnen, parket en laminaat mogen erin. Ook deze container is er in verschillende maten.
  • U kunt ook portaalcontainers huren voor huishoudelijk afval. Zowel open als gesloten containers, variërend van 6 m3 tot 12 m3.

Er bestaan ook containers speciaal voor dakafval (dakleer, bitumen en diverse dakisolatiematerialen) en grondafval (schone grond en grond vervuild met stenen en grind). Ons bedrijf levert deze echter niet.

 

Over ons: Reko Raalte

Ons bedrijf is gevestigd in Raalte en in 1969 opgericht door Hennie Reinders. Wij leveren als familiebedrijf hoge kwaliteit werk en een klantgerichte service. We werken in de wegenbouw, grondverzet, maar wij slopen ook gebouwen en saneren vuile grond. Maar we leveren ook zand of containers aan particulieren. We werken met veel en zeer modern materiaal. Al onze projecten duurzaam uitvoeren is een belangrijk speerpunt bij ons bedrijf. Heeft u portaalcontainers nodig? Huurt u dan bij ons! Wij bezorgen de containers in heel Nederland en halen deze desgewenst ook weer op. Wij leveren tegen scherpe prijzen. Reko Raalte is flexibel en van alle markten thuis!

https://www.reko-raalte.nl