In en Out Living
Image default
Bouwen en verbouwen

Voertuigveiligheid bij landbouwmechanisatie

Boeren krijgen steeds vaker te maken met landbouwmechanisatie. Enerzijds levert dit veel voordelen op, waaronder arbeidsefficiëntie en hogere arbeidsproductiviteit. Anderzijds leidt de verhoging van de kapitaalintensiteit voor problemen voor wat betreft voertuigveiligheid. Blokkeert de grootte van de machine niet het zicht wanneer je de in de tractor rijdt? Schokt de achteruitrijcamera niet als je je op een onverharde weg bevindt? Dit zijn vragen waar boeren antwoorden op moeten vinden wanneer ze meer machines en landbouwvoertuigen aanschaffen. VanZwitserland heeft zich om die reden gespecialiseerd in camerasystemen en helpt deze boeren met specialistische adviezen.

De achteruitrijcamerasystemen van VanZwitserland worden allemaal gekenmerkt door het feit dat de camera watervast en schokbestendig zijn. Bovendien bevindt zich een verwarmingssysteem in de camera, zodat het zicht niet belemmerd wordt bij vorst of kou. Daarnaast weet VanZwitserland dat vrijwel elk camerasysteem een andere connector gebruikt voor het monteren van de achteruitrijcamera. Daarom hebben wij een groot aantal connectorkabeltjes beschikbaar in ons assortiment, zodat u eenvoudig uw achteruitrijcamera kan installeren. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om een monitor te koppelen aan een waeco achteruitrijcamera of een orlaco achteruitrijcamera.

Problemen met zicht in de landbouw is uiteraard niet wat u wil ondervinden. Niet alleen omdat u een gevaar voor uzelf vormt in de tractor, maar ook omdat het gebrek aan voertuigveiligheid ook voor anderen de veiligheid in gevaar brengt. U, als boer, wil natuurlijk een veilige werkomgeving creëren voor uw werknemers en VanZwitserland wil u daarbij graag te hulp staan. Wij denken met u mee aan oplossingen voor zichtproblemen en optimalisatie van de voertuigveiligheid. Daarom biedt VanZwitserland naast allerlei achteruitrijcamerasystemen ook een verscheidenheid aan producten die bijdragen aan de veiligheid op het platteland. Wil u een veilige werkomgeving scheppen voor uw werknemers? Bezoek onze website en laat u verassen door het grote aantal mogelijkheden.

https://www.vanzwitserland.nl/