In en Out Living
Image default
Auto's en Motoren

Ook jij kan binnen 1 dag je auto theorie certificaat halen!

Ben jij je door de saaie auto theorie heen aan het worstelen? Lukt het nog niet echt om de theoriestof eigen te maken en ben je het redelijk zat, ook omdat je de geleerde stof steeds weer (gedeeltelijk) vergeten bent? Zou je eigenlijk het allerliefst binnen 1 dag klaar zijn maar weet je ook wel dat dit niet kan? Dan hebben wij, Gelijk Geslaagd, goed nieuws voor jou! Het kan namelijk wel, in 1 dag klaar zijn met het aanleren van de auto theorie! En wanneer je de autotheorie cursus bij ons komt volgen kan je ook nog eens op dezelfde dag slagen voor het CBR examen!

Wij doen ons best, jij ook?

Is dit echt mogelijk? Dat is een vraag die veel cursisten ons van te voren stellen. En we kunnen hier kort over zijn: ja, dit is echt mogelijk. Onze theoriecursus zit uitstekend in elkaar. Door ervaringen te bundelen hebben we een unieke cursus weten te ontwikkelen. Een cursus waarbij herhaling centraal staat, net als een uitstekende klassikale uitleg, oefenen met examens zodat je weet wat je bij het CBR te wachten staat, de slimste trucjes waardoor je écht alle theorie weet te onthouden en alleen die dingen aangeleerd krijgen die je ook daadwerkelijk moet weten.

Wij doen ons uiterste best om jou binnen 1 dag klaar te stomen voor het examen, we verwachten dus ook wel wat van jou. Als eerste zien we graag dat je op tijd bij de trainingslocatie aanwezig bent, om 07.00 word je verwacht. Dit is heel vroeg maar gelukkig hoeft het maar 1 keer. Verder vragen we je om een gezellig humeur mee te nemen, goede inzet te tonen en je best te doen tijdens de les. Valt wel mee toch? Samen gaat dit ons zeker weten lukken! Van ons krijg je ook nog een lekker lunchpakket en drankjes tussendoor. Ook zorgen wij ervoor dat je bij de CBR locatie komt en daarna weer terugkomt bij de trainingslocatie.

Inschrijven kan meteen

Zie jij dit ook wel zitten, de beste hulp krijgen bij het aanleren van de theorie en ook nog eens razendsnel slagen? Schrijf je dan meteen in via onze website. Naast de eendaagse cursus autotheorie kan je ook kiezen voor onze tweedaagse cursus scooter theorie of onze eendaagse cursus motor theorie. Welke cursus kom jij bij ons volgen?

https://www.gelijkgeslaagd.com/