In en Out Living
Image default
Auto's en Motoren

Een breed aanbod op het gebied van straatmeubilair

Je denkt er niet altijd meteen over na, maar straatmeubilair is misschien wel een van de belangrijkste investeringen als het op het project aankomt. Naast dat het zorgt voor de perfecte afwerking van een buitenruimte, kan het ook nog eens de veiligheid op de weg vergroten en bijvoorbeeld een bepaalde routing beter benadrukken. Daarom is het een goede idee om je daar wat verder in te gaan verdiepen. In dit artikel lees je een aantal handige investeringen als het aankomt op het uitzoeken van straatmeubilair.

Het gebruik van een afzetpaal

Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het gebruik van een afzetpaal? Bij een specialist heb je de keuze uit een erg diverse lijn, met een rood-witte variant als een van de meest bekende. Dankzij de uitvoering in RVS zijn de paaltjes bestand tegen ieder weertype en natuurljk bestand tegen een stootje. Je hebt de keuze uit onder meer vaste, wegneembare, neerklapbare en verzinkbare uitvoeringen. Ook heb je daarnaast de keuze uit diverse RAL kleuren en de palen zijn in tal van stijlen te verkrijgen. Een ware verrijking voor het straatbeeld dus. Wacht daarom niet langer en ontdek vandaag nog de designs waar je zoal uit kunt kiezen.

Een diamantkoppaal in verschillende uitvoeringen

Om een bepaalde weg beter af te kunnen zetten, is het gebruik van een diamantkoppaal sterk aan te raden. Deze modellen zij stevig vergrendeld in de grond en voorzien van reflecterende elementen. Dit zorgt dus ook meteen voor een veilige situatie zodra het donker begint te worden.