In en Out Living
Image default
Bedrijven

JFE Bouw & Renovatie, hét klusbedrijf uit Borne

Bent u in bezit van een woning? Dan weet u als geen ander dat een woning veel onderhoud vereist. Daarnaast wilt u af en toe ook eens wat nieuws. Natuurlijk kunt u heel veel zelf uitvoeren, maar soms is het inschakelen van een specialist een vereiste. Want er zijn diverse klussen die overgelaten moeten worden aan een specialist. Woont u in Borne of in de omgeving van Borne? Dan staan de specialisten van JFE Bouw & Renovatie voor u klaar! Dat is hét klusbedrijf uit Borne voor u! Dankzij een uitgebreide specialisatie, vakkundige medewerknemers en jarenlange ervaring is geen enkele klus te groot. Daarnaast kunnen zij diverse klussen voor u uitvoeren in en rondom uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website van JFE Bouw & Renovatie of neem contact met hen op!

Dé stukadoor in Borne voor divers stucwerk

Een klus dat regelmatig terugkomt wanneer u een woning bezit is het stuken van muren en plafonds. Eens in de zoveel tijd is het nodig om de muren en plafonds te voorzien van een nieuwe stuclaag. Dan kunt u ervoor kiezen om het stucwerk zelf uit te voeren of een stukadoor Borne in te schakelen. Wanneer u deze keuze gaat maken, dan moet u er wel vanuit gaan dat het stucwerk een zware en tijdrovende klus is. Daarnaast is er ook enige ervaring vereist om het stucwerk goed uit te voeren. Heeft u deze ervaring niet of kunt u niet genoeg tijd vrijmaken om de klus uit te voeren? Schakel dan een stukadoor in! De stukadoor van JFE Bouw & Renovatie komt graag bij u langs om de klus voor u uit te voeren. Na de werkzaamheden zien uw muren en plafonds en weer strak en als nieuw uit. Neem eenvoudig contact op of bezoek de website van JFE Bouw & Renovatie!

Gevelreiniging in Borne en meer!

JFE Bouw & Renovatie is naast stukadoren nog breder gespecialiseerd in bouw, onderhoud en renovatie. Daarom kunt u hen ook inschakelen voor diverse andere klussen. Wanneer er aanslag of mos op uw gevel zit, dan kunt u JFE Bouw & Renovatie ook inschakelen voor gevelreiniging. Door gevelreiniging Borne wordt uw gevel volledig schoongemaakt en gaat de gevel een stuk langer mee. Daarnaast zorgt gevelreiniging voor een hogere isolatiewaarde, ziet de woning er netter uit en komt het ook de woningwaarde ten goede. Naast gevelreiniging en stukadoren kunt u JFE Bouw & Renovatie ook nog inschakelen voor onder andere aanbouw, uitbouw, overkappingen en nog veel meer diensten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem eenvoudig contact met JFE Bouw & Renovatie op en maak een afspraak!