In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Schapenvacht kopen

Schapenvacht, warm en zacht uitzoeken als decoratie stuk voor je woninginrichting.

Schapenhuiden van Cathy van schapenvacht24.nl zijn van eigen schapen. Cathy staat als marktslager op de markt en verkoopt zowel het verse vlees als de schapenvachten.

Schapenvacht geselecteerd op dikte

Elk schapenvacht wordt geselecteerd op dikte en zachtheid. Omdat wij zelf slachten is het selecteren van mooie zachte schapenvachten geen probleem. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal.

Elk schapenvacht andere kleur

Bijna iedereen denkt dat witte vachten allen dezelfde kleur hebben. Er is niet een vacht wat dezelfde kleur heeft. Echte natuurlijke schapenvachten hebben allemaal een andere kleur, dat geld niet alleen voor witte vachten maar ook voor bruine vachten.

Schapenvacht decoratief gebruiken

Koop schapenvacht als decoratiestuk dan zal het de gehele woning opfrissen. Koop je nieuwe meubels of ga je schilderen? Leuk en aardig maar 3 of 4 vachten doen méér dan een onderhoudsbeurt in de woning.

Schapenvacht moet je voelen en ruiken

Een schapenvacht kan je niet online kopen. Elk schapenvel heeft zijn eigen verhaal. Je moet ze echt voelen en ruiken. Er zijn super zachte schapenhuiden in de handel maar ook stugge vachten.

Omdat wij jonge schapen en lammeren slachten hebben wij ook warme en zachte schapenvachten. Ongeveer 90% van de klanten koopt een schapenvacht omdat ze zacht zijn. Ook zijn er klanten die kijken alleen naar de kleur van de vellen.

Online kopen is kat in de zak

Je zal het niet geloven maar er is hier nog nooit iemand de deur uit gegaan met de schapenvacht die ze in gedachten hadden. Altijd zijn er zachtere huiden of vachten met mooiere gloed.

Wat zijn de dikste schapenhuiden?

De dikste schapenvachten zijn:

  1. Bruine vachten
  2. Witte schapenvachten
  3. Moeflon vachten

Deze vachten kan je wel 100 jaar op zitten of liggen. Super dik en geweldige uitstraling. Natuurlijk zijn er ook grijze vachten of zwarte vachten. Als je de honderden verschillende tinten in elk schapenvacht ziet dan ben je zo verkocht.

Waar wordt schapenvacht voor gebruikt?

Vachten worden decoratief gebruikt voor op de ban of stoel. Ook worden de vachten gebruikt tegen doorliggen of voor in de rolstoel. Een schapenvacht voor de openhaard en voor in de auto wordt steeds vaker gekocht.

Veel chauffeurs kopen bij Cathy van schapenvacht24.nl een dik vacht voor in de auto. Koop een stuk elastiek op de markt en naai dat aan de achterkant en bovenzijde van het vacht. Op deze wijze kan het schapenvel ook niet zakken.

Cathy doet alleen verkoop op afspraak i.v.m. de markt, slachten met de familie en verkoop op de markt. Bel Cathy op 06-83944458. Adres schapenschuur: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen.