In en Out Living
Image default
Verwarming

Een elektrische boiler maakt je energie blij!

Een elektrische boiler maakt je energie blij!

Je oude boiler heeft het nu toch echt begeven en dus ben je op zoek naar een nieuwe. Dat het een elektrische boiler moet worden is logisch aangezien all electric de de toekomst is. Dus vlug op zoek naar zo’n elektrische boiler en dan natuurlijk een model die het beste past bij jouw persoonlijk verbruik en ruimte. Maar hoe weet je hoe veel liter en welk type dat is?

Goed nieuws! Want op de website van elektrischeboiler.eu vind je nu een super handig hulpje; een online boiler calculator.
Het werkt eenvoudig; vul gewoon je gegevens in en er rolt een advies op maat uit.

Hetzelfde doe je met de juiste keuze voor een elektrische cv ketel (die zal ook wel een keer aan vervanging toe zijn).

Er is op deze website trouwens sws veel keus aan elektrisch aangedreven apparatuur. Close-in/up boilers van 5 of 10 liter van het merk Lemet bijvoorbeeld, deze boilers hebben een isolatiewand van het nieuwste polyuretaanfoam, een buitenwant van kunststof bij de kleine modellen en een dikke metalen buitenwand bij de grotere modellen (verkrijgbaar tot wel 2000! liter). 

Mede dankzij deze isolatiewand blijft het water ontzettend lang warm en zo bespaar je op de energiekosten.

Er is ook een EcoWay versie te koop. Geheel computergestuurd en bepaalt heel slim zelf wanneer het nodig is om het water bij te verwarmen.
Dit is niet constant nodig namelijk. Ook dit draagt weer bij aan een fikse energiebesparing.

 

 

 

 

Alle elektrische boilers op deze site hebben het hoogsthaalbare energielabel op dit moment een label A/B. Een aantal elektrische ketels is voorzien van dubbele tanks, plat uitgevoerd en hebben een met titanium versterkte binnenketel en een diepte van maar 25cm. Zo passen ze meestal in een kastje, maar op zich hoeft dat niet per se, ze zijn zo mooi vormgegeven dat je ze ook in het zicht kunt hangen. 

Breng eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu en je bent meteen een stuk wijzer.
Alles is op voorraad en en super scherp geprijsd, een dikke aanrader dus!

https://elektrischeboiler.eu/