In en Out Living
Image default
Verwarming

Ketelonderhoud door Kuiper en Zonen BV

Kuiper & Zonen BV is al meer dan honderd jaar de ketelspecialist. Bij dit bedrijf kun je dan ook gerust je ketelkeuring laten begeleiden. Het is namelijk verplicht om ketels en druklichamen boven een bepaalde werkdruk te laten keuren. Deze keuring mag alleen worden gedaan door een daartoe bevoegde keurmeester.

Begeleiding en reparatie door Kuiper en Zonen BV

Wanneer je Kuiper en Zonen BV inschakelt voor de begeleiding van je ketelkeuring, wordt de revisie van de appéndages en veiligheden goed uitgevoerd. Daarnaast wordt de begeleiding van de ketelkeuring zeer serieus genomen. Na de keuring bouwt Kuiper en Zonen de stoomketel weer op en wordt deze weer in bedrijf gesteld. Tenslotte wordt er ook nog gezorgd dat alle drukbussen en pakkingen worden gecontroleerd op dichtheid. Na deze gehele procedure kun je er weer twee jaar mee vooruit, zonder hier nog omkijken naar te hebben! Ook voor het onderhoud kun je terecht bij Kuiper en Zonen.

Onderhoud

Wanneer je zo min mogelijk hinder wilt ondervinden van het onderhoud aan de ketel, kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract aan te gaan. Hierbij wordt het totaalonderhoud van de ketel en branderinstallatie helemaal voor je uitgevoerd. Wanneer er een reparatie nodig is aan de ketel, wordt dat direct door een medewerker met alle benodigde kennis en ervaring gedaan. De benodigde onderdelen zijn eigenlijk altijd wel aanwezig in het eigen magazijn. Op die manier wordt de continuïteit van jouw productieproces gewaarborgd. Het is zelfs mogelijk om een ketel te lenen, terwijl je eigen ketel wordt gerepareerd. Eenmaal alles opgelost, wordt alle informatie natuurlijk bewaard. Dit gebeurt op een server waar je 24 uur per dag vanaf de website op kunt inloggen. Hier staat de handleiding, keuringen en beschikbare informatie over jouw ketel. Daarnaast kun je hier ook de inspectie-, service-, en onderhoudsrapportages vinden.

Verhuur

Ben je op zoek naar een ketelinstallatie om te huren. Dan kan dat ook. Het is mogelijk om voor kortere, maar ook voor langere tijd ketels te huren. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of als overbrugging tijdens een keuringsperiode. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op.