In en Out Living
Image default
Energie

De luxe van kunststof kozijnen schuifpui

Droom je over een prachtig en perfect uitzicht op de tuin, een ruimtelijk gevoel in je huis met veel licht en een mooie brede uitgang naar buiten. Dan is een prachtige kunststof kozijnen schuifpui van Qozijn met super goede isolatie de beste oplossing. Nooit meer kozijnen verven en eenvoudig te onderhoud met een vochtige doek. De kunststof schuifpuien van Qozijn behoren tot de beste in de markt en zijn een aanvulling voor iedere woning. Het maat je huis weer fris, nieuw en geeft natuurlijk ook een chique uitstraling.

Waarom een schuifpui altijd een PLUS is voor je woning

De kunststof schuifpuien van Qozijn zijn altijd gemaakt van hoogwaardig kunststof. Zo zijn we officieel partner van Schüco kozijnen. De Mercedes onder de kozijnen. En ondanks de super kwaliteit kunnen we ze zeer scherp geprijsd aanbieden aan onze klanten. Onze kozijnen zijn enorm duurzaam en energiebesparend. Ze kunnen tot wel 70 jaar meegaan. Voor de schuifpuien zijn wij overigens niet beperkt tot slechts enkele meters. Doorgaans zijn schuifpuien ongeveer 2 meter breed. Wij kunnen schuifpuien op maat maken tot wel 3 meter en meer. En omdat wij lage overhead kosten hebben kunnen wij goede prijzen aanbieden voor onze klanten. En is de investering op korte termijn teveel? Maak dan gebruik van ons financieringsplan zodat je de kozijnen in termijnen kunt betalen.

Zijn er ook nadelen aan kunststof schuifpuien

Het klinkt alsof kunststof schuifpuien altijd de juiste keuze zijn. Maar er kleven ook een aantal nadelen – althans – randzaken waar je rekening mee moet houden. Zo noemen we;

  • Een kunststof schuifpui wordt veel gebruikt en kent een mechanisme wat doorgaans duurzaam is, maar bij beschadiging van het kunststof is de reparatie veelal kostbaar.
  • Wij kunnen de kozijnen in een aantal standaard RAL kleuren leveren. Wil je echter een specifieke kleur hebben, dan moet je een specialist inhuren. Je kunt ze helaas niet zelf zomaar schilderen.
  • Tegenwoordig kunnen we kunststof kozijnen voorzien van een houtnerf zodat het een houtlook krijgt. Maar het zal nooit echt zoals hout aanvoelen.

Verschillen houten vs kunststof schuifpui

  • Kunststof gaat veel langer mee dan hout én er is onderhoudsarm en schilderwerk is niet nodig
  • Hout kun je altijd schilderen, kunststof is helaas niet zo eenvoudig
  • Kunststof zal niet kromtrekken – hout leeft en kan wel kromtrekken of rotten bij slecht onderhoud

Krijg altijd een offerte op maat

Geen project is hetzelfde. Daarom is iedere offerte maatwerk. Ben je dus nieuwsgierig wat een schuifpui kost voor jouw woning? Vraag dan een offerte aan via de website en geef je wensen aan. Dan ontvang je binnen enkele dagen een prijsindicatie. Bij interesse komen onze monteurs op locatie alles correct inmeten om de juiste formaten kozijnen en hr++ glas te bestellen.

Krijg professioneel advies dan deskundigen

Bij Qozijn profiteer je van 20 jaar advies in kozijnbouw. Wij werken met deskundige VCA gecertificeerde montageteams zodat we kwalitatief werk kunnen leveren en de kozijnen altijd netjes gemonteerd worden. Ook geven wij eerlijk advies in de mogelijkheden, afwerkingsniveau en levertijden voor de gewenste raam- en deurkozijnen.

Je kunt contact opnemen met Qozijn via Whatsapp, telefoon of email en je krijgt binnen 48 uur reactie van onze klantenservice. Wij hebben momenteel geen showroom om te bezoeken. Wel komen we graag bij je langs voor een kennismaking.

Montage op locatie

Voor montage op locatie kun je kiezen voor eigen monteurs of de montagedienst van Qozijn. Onze bedrijfswagen zal je kant opkomen en volgens afspraak de materialen leveren en de kozijnen netjes installeren. Wij leveren niet alleen raamkozijnen maar ook kunststof deurkozijnen. Ook aluminium kozijnen zijn mogelijk in overleg. Stuur je wensen naar info@qozijn.nl of bel 085 – 80 00 269. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een ISDE subsidie op kozijnen!

https://www.qozijn.nl