In en Out Living
Image default
Meubels

Waarom kiezen voor een eettafel met spinpoot?

Het grote voordeel van een eettafel met spinpoot is dat de poten niet op de hoeken van de eettafel zitten. Het ontwerp met spinnenpoten maakt het perfect als je graag wat extra’s rond de tafel wilt zonder dat mensen met hun knieën tegen de tafelpoten stoten. Je schuift deze tafel makkelijker op een eetkamerbank. Daarnaast kun je gemakkelijk p de eetkamerstoelen zitten zonder dat de tafelpoten in de weg zitten. Er is ook meer ruimte om indien nodig een extra stoel of twee toe te voegen. Een eettafel met spinnenpoten is ideaal voor grote familiefeesten. Er zijn verschillende vormen voor eettafels met spinpoten zoals rechthoekige of ronde eettafels.

Rechthoekige vorm

Door gebruik te maken van een rechthoekige vorm wordt je tafel een prachtige eikenhouten eettafel. De rechthoekige vorm is zeker voor de stijl- en kwaliteitsbewuste mensen. Het duurzaam geproduceerde massieve eikenhout dat voor het tafelblad wordt gebruikt, kan worden afgewerkt met een lichte en natuurlijke olie lakafwerking. Bij een rustieke eettafel toont het blad de natuurlijke schoonheid van massief eiken. Deze rechthoekige tafel kun je stylen met houten stoelen en een gestoffeerde bank. Door een bank te gebruiken, kun je de extra zitruimte optimaal benutten. Je kunt meer mensen op een eetbank krijgen in plaats van op stoelen.

Ronde vorm

Het gebruik van ronde vormen voor een tafel heeft zijn klasse. Niet alleen met de stijlvolle en praktische spinpoot, ook het tafelblad kan een opvallend dessin gebruiken. Een ovale tafel maakt een familiemaaltijd of een kerstdiner een intieme gebeurtenis omdat je gemakkelijker naar andere gasten kunt kijken. Zonder hoeken zal het ook de indruk wekken dat het minder ruimte inneemt. Een stijlvolle ronde tafel zal zeker een gespreksonderwerp zijn onder alle gasten, vooral als je deze combineert met verfijnde en buitengewoon comfortabele fluwelen stoelen. Combineer hem met de zachtgrijze stoel Bladon om de industriële look te verzachten en een vleugje luxe toe te voegen.

Nijhuis Meubels spinpoot eettafel

Nijhuis Meubels heeft de meest populaire eettafels. Ze hebben hun tafelblad afgewerkt in een speciale was, geseald en klaar voor gebruik. De poten zijn gemaakt van een geselecteerd kokerprofiel, volledig gelast en afgewerkt in een mat zwarte poedercoating. Nijhuis tafels zijn ongeveer 5 centimeter dik. Ze maken de poten om aan de maat te voldoen. Nijhuis hanteert een standaard breedte voor hun tafel, maar dit kan op verzoek gewijzigd worden. Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel en wil je iets dat zowel praktisch als stijlvol is, dan moet je echt nadenken over de voordelen van een tafel met spinpoten. Deze eikenhouten tafels zijn prachtig gemaakt en zullen je jarenlang een comfortabel ervaring bezorgen.