In en Out Living
Image default
Winkelen

Wat zijn geschikte lampen voor je plafond?

Er zijn verschillende soorten plafondlampen die ieder op hun eigen manier geschikt zijn voor je kamer. Deze lampen zijn essentieel bij het inrichten van je kamer. Ze zorgen niet alleen voor licht bij de keukentafel, de bank of in de keuken. Plafondlampen kunnen ook gebruikt worden om je interieur net dat klassieke of retro design te geven. Twee voorbeelden van plafondlampen zijn rotan hanglampen en opbouwspots. Beide soort lampen hebben hun eigen voordelen voor verschillende kamers.

Een lamp gemaakt van liaan

De laatste trend omtrent hanglampen zijn de rotan hanglampen. Deze lampen ogen erg natuurlijk waardoor ze bij verschillende soorten interieur erg geschikt zijn als een lamp aan je plafond. Een rotan hanglamp is gemaakt van rotan. Dit lijkt erg op bamboe maar is in tegenstelling tot bamboe niet hol vanbinnen en is het een soort liaan. Vaak denk je bij een rotan hanglamp snel aan een bruine, natuurlijke uitstraling. Tegenwoordig zijn er echter steeds meer verschillende rotan hanglampen. Een zwarte rotan lamp bijvoorbeeld. Deze rotan lamp is van hetzelfde materiaal gemaakt maar daarna gekleurd in het zwart. Dit zorgt ervoor dat het voor extra afwerking in je kamer zorgt.

Wat zijn de voordelen van opbouwspots?

Opbouwspots zijn de ideale plafond spots voor een strak design in elke soort kamer. Ze gemakkelijk te plaatsen als je niet zomaar inbouwspots kan plaatsen in je kamer. Opbouwspots zijn er verschillende kleuren, stijlen en materialen. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste opbouwspot voor jouw kamer te vinden. Dit zorgt ervoor dat je je kamer op de juiste manier kan afmaken zodat het hele design van je kamer klopt. Verder is een voordeel van opbouwspots dat je ze kan verstellen waardoor ze iedere kant op kunnen schijnen. Dit kan handig zijn om je leeshoek te verlichten of in de keuken als je aan het koken bent aan het aanrecht.

Waar kan je je plafondlamp halen?

Als je de ideale rotan hanglamp of plafondspots wil vinden, kan het geen kwaad om eens een keer bij LampenTotaal te kijken. Al meer dan 50 jaar heeft LampenTotaal een groot assortiment aan verschillende soorten lampen. Doordat LampenTotaal al meer dan 50 jaar lampen verkoopt, beschikken zij over een brede kennis over alle lampen voor jouw plafond. De eerder genoemde lampen, de rotan hanglamp en de plafondspots, zijn ook bij LampenTotaal te vinden. Deze lampen hebben ze in verschillende stijlen. Van bruine tot zwarte rotan hanglampen en van landelijke plafondspots tot retro plafondspots.