In en Out Living
Image default
Bedrijven

Waar kunt u de LED prikspots plaatsen?

De praktische en moderne prikspots kunt u in bijna u gehele tijd plaatsen. Door de grondspies plaatst u de verlichting op elke plek met een zachte ondergrond. U moet er wel natuurlijk op letten dat de prikspots dicht genoeg bij een stroompunt Is. Als dit niet het geval is kunt u ook altijd een verlengkabel aanschaffen. Hou er hier wel rekening mee dat niet elke verlengkabel geschrikt is voor in de tuin.

Met deze verlichting kunt u op een sfeervolle manier uw favoriete boom, vijver of bloemen in de spotlight zetten. Door gebruikt te maken van deze moderne verlichting kunt u een mooi geheel creëren in uw tuin. De verlichting heeft verschillende doeleindes zo kan de verlichting ook gebruikt worden om uw terras of pad uit te lichten.

Prikspots zijn aanraders!

Prikspots heeft zo zijn vele voordelen vergeleken met grondspots zo kunt u ze namelijk makkelijker aansluiten, ook geeft de verlichting het gewenste lichtniveau. U kunt deze spots op elke stand zetten die u te wensen heeft. Zo kan de verlichting 360˚  gedraaid worden en omhoog of omlaag gezet worden.

Waarom zou je voor LED prikspots kiezen?

Na al de benoemde voordelen van prikspots, brengt led prikspots nog vele andere voordelen met zicht mee. De Led prikspots gebruiken veel minder energie dan halogeen prikspots. Hierdoor bespaar je tot wel 75% aan energie. Dit is natuurlijk goed voor de energie rekening, zelfs zo goed dat je al binnen 2 jaar de aanschafprijs terug kunt verdienen. Bovendien kunnen de prikspots tot wel 8 jaar mee gaan! Dit komt niet alleen door de goede kwaliteit maar ook dat led verlichting 20 keer zo veel branduren heeft als halogeen verlichting. Led is ideaal voor in de tuin, de verlichting is waterdicht en gaat zelfs tijdens vorst direct aan.

 

https://www.euroledshop.nl/led-spots/led-prikspots.html