In en Out Living
Image default
Bedrijven

Verstuur je producten veilig

De kans is groot dat jij wel eens iets hebt verstuurd met de post. Vaak doe je dit dan met de bekende witte envelop. Toch wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een bubbelenvelop. Ze zien er wat vreemder uit dan gewoonlijk en je vraagt je misschien wel af waarom en waarvoor deze gebruikt worden. Dit is vrij eenvoudig te verklaren. Ze zijn namelijk bijzonder handig wanneer er kleinere, waardevolle producten via de post verzonden moeten worden. Dit dient dan wel te vallen onder brievenbuspost. Er zitten bepaalde eisen aan deze brievenbuspost. De maximale afmeting bijvoorbeeld. Deze is vast gesteld op 38 x 26,5 x 3,2 cm. Ook zijn er regels wat betreft het gewicht van de post. Deze mag maximaal 2 kilo wegen.

 

Wat kun je ermee?

Bubbelenveloppen worden gebruikt om producten te versturen die niet echt geschikt zijn voor een gewone verzending. Dit zijn voornamelijk producten die anderzijds snel beschadigen en om deze reden voorzichtig verzonden dienen te worden. Vaak worden spullen als Dvd’s, Cd’s en verschillende soorten elektronica accessoires met deze enveloppen verzonden. Door de bubbels die in de bubbelenveloppen verwerkt zitten blijven de producten goed beschermd en kunnen ze wel een stootje hebben. Wanneer je echt voorzichtig wilt zijn kun je bijvoorbeeld je product eerst in een bubbel envelop doen om ze vervolgens in een ‘normale’ envelop te doen. Zo neem je het zekere voor het onzekere.     

 

 

 

Luchtkussengigant.nl

Luchtkussengigant voorziet bedrijven en particulieren als jaren van de beste bubbelenveloppen. Zij verkopen elke soort envelop die je maar kunt verzinnen. Elke soort envelop wordt voorzien van de beste kwaliteit bubbeltjesplastic. Ook heeft elke envelop een sluitstrip die erg gebruiksvriendelijk is. De enveloppen die ze bij luchtkussengigant verkopen worden hieronder vermeld.

 

CD-formaat luchtkussen enveloppen à Deze envelop heeft een afmeting van 150 x 215 millimeter. Vaak worden deze enveloppen gebruikt voor kleinere accessoires.

 

A4-formaat luchtkussen enveloppen à Dit spreekt voor zich. Het formaat van deze envelop is 220 x 340 millimeter. Deze envelop is ideaal wanneer je tijdschriften of fotolijsten moet versturen.

 

DVD-formaat luchtkussen enveloppen à De afmeting van deze envelop is 180 x 265 millimeter. Wanneer jij dingen als hoesjes moet versturen is dit soort envelop ideaal.

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/