In en Out Living
Image default
Geldzaken

Besteed de salarisadministratie uit en geniet van de voordelen

Het uitbesteden van de salarisadministratie kent grote voordelen voor startende ondernemers. Bij de salarisadministratie komen namelijk heel veel, vaak onbekende zaken kijken. Het begint allemaal bij de personeelsadministratie, dat gekenmerkt wordt door het registreren van personeelsgegevens. Hierbij moet je denken aan verlofaanvragen, maar ook ziekmeldingen en persoonlijke gegevens, die van belang zijn voor de uitbetaling van het salaris. Op basis van deze gegevens wordt de salarisadministratie op orde gebracht, waarna het salaris uitbetaald wordt.

Hoewel het eenvoudig klinkt, is de realiteit toch anders. Zo komen hiaten in de personeelsadministratie geregeld voor bij ondernemingen en wordt het salaris lang niet altijd op tijd en correct uitbetaald. Het is dan ook niet voor niets een wijze investering om de personeelsadministratie en salarisverwerking uit te besteden aan een extern bedrijf, zoals hr adviesbureau CBBS. Niet alleen houden wij ons bezig met het overnemen van de salarisadministratie en deze administratie op orde krijgen en houden, maar ook adviseren wij onze ondernemers om zo de personeels- en salarisadministratie te optimaliseren. Wij helpen bij het krijgen van overzicht, het opstellen van loonstroken en het verbeteren van het verwerkingssysteem. Samen met jou gaan onze HR adviseurs onderzoeken waar de overkoepelende oorzaak van het probleem ligt en hoe we problemen bij de salarisverwerking kunnen oplossen. Op die manier kun jij jouw werknemers zekerheid bieden en overzicht voor jezelf creëren.

Ondervind jij vaak problemen of moeite bij het registreren van de personeelsgegevens, waardoor de salarisadministratie geregeld niet op orde is? Blijf je dan niet in moeilijke bochten wringen, maar besteed het uit aan CBBS: dé specialist op het gebied van salarisadministraties. Wij zorgen ervoor dat jij kan doen waar je hart ligt, namelijk het ondernemen zelf, omdat wij de salarisadministratie van jou overnemen. Neem dus snel contact met ons op om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt!

 

 

https://www.cbbs.nl/