In en Out Living
Image default
Geschenken

Trouwen in het bos

Jullie zetten een grote stap in jullie leven en bezegelen de liefde met het jawoord. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een bruiloft. Hebben jullie al nagedacht over een locatie? Dit kan natuurlijk op een drukbezocht gebeid in de stad of een mooi groot pand, Maar wist je dat trouwen in het bos ook mogelijk is?

 

Trouwen in het bos: dichtbij de natuur

De pure liefde vier je in het groen. Niet alleen tijdens de ceremonie geniet je van het buitenleven, maar ook het feest vindt in het groen plaats. Denk je eens in: met z’n allen eten aan lange tafels in de boomgaard en ’s avonds feesten in de schuur of verkoeling zoeken onder het licht van de lampions in de bomen. Trouwen op een boerderij biedt ook voor een fotoreportage veel mooie mogelijkheden.

 

Compleet verzorgde bruiloft

Wil je zelf de catering regelen tijdens je bruiloft, dan is dat mogelijk. Ook kan je je helemaal laten ontzorgen en de catering laten verzorgen. Natuurlijk bespreken we uitgebreid jullie wensen. Wil je na afloop blijven slapen? Geniet dan ’s ochtends na van jullie dag terwijl je wakker wordt van het geluid van de fluitende vogels. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt en dat midden in de natuur.

Trouwen in een natuurgebied op de veluwe