In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Verhuizen zonder stress in Amsterdam

Wij begrijpen als beste dat verhuizen een hele klus is. Dat verhuizen een hoop spanningen en stress met zich meebrengt. En omdat wij dat begrijpen in combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw verhuizing zonder stress laten verlopen. Wij hebben de routine, wij gaan er vanuit dat u in uw leven enkele keren verhuist, en dat het voor ons dagelijks werk is.

Wij hebben de vaklieden

Op alles zijn wij voorbereid. Iedere verhuizer van Hebo verhuizingen heeft met succes de opleiding voor verhuizer doorlopen. En dat bij een bedrijf in Amsterdam wat meer als 50 jaar bestaat. Daarbij hebben wij de goede middelen om u vlot te verhuizen. Denk aan een lift als het een bovenwoning met een smalle trap er naartoe betreft. Maar denk ook aan dekens zodat uw inboedel zonder schade op de nieuwe locatie aankomt. Natuurlijk hebben wij ook nog hondjes, steekwagens, enzovoort. En al die hulpmiddelen in combinatie met onze vakkundige verhuizers zorgt dat u snel over bent zonder stress. En dit omdat verhuizen nu eenmaal ons vak is. Slim en snel verhuizen in Amsterdam is hierdoor goed mogelijk.

Onze specialismen

Verhuisbedrijf Amsterdam heeft de nodige specialismen. Wij verhuizen niet alleen particulieren maar ook bedrijven. Maar binnen de particulieren hebben wij routine en veel ervaring met seniorenverhuizingen. Tevens hebben wij veel ervaring met spoedverhuizingen of zelfs een volledige ontruiming. Dus ook als u de verhuizing niet meer kan of goed voor kan bereiden kunt u bij ons terecht. Inpak en montagewerkzaamheden kunnen wij uit handen nemen. In feite gaan wij van Hebo verhuizingen niet eerder weg voordat alles op z’n plek staat. Daar nog bovenop verhuizen wij zware objecten en hebben we een specialisme in het verhuizen van piano’s en vleugels. Wij van Hebo verhuizingen zijn ons bewust van de kwetsbaarheid van een piano of vleugel, wij nemen alle zorgvuldigheid met het muziekinstrument in acht. Wij voorkomen zoveel mogelijk schokken en stoten van uw piano of vleugel en zetten alles op alles dat het instrument niet nat wordt door de regen, enzovoort. En mocht ondanks al onze routine en zorgvuldigheid schade ontstaan, wij hebben een prima verzekering die u schadeloos zal stellen.

Wij houden het simpel

Hét verhuisbedrijf Amsterdam, Hebo Verhuizingen, beschikt over een bruikbare chekclist voor u als particulier. Ook is het makkelijk om een offerte op te vragen, u geeft op wat u wil verhuizen en waar het naar toe moet, u ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave. Als u er akkoord mee bent gaan wij uw verhuizing zorgvuldig uitvoeren! En met dit alles nemen wij uw verhuizing met de bijkomende zorgen uit handen. Uw verhuizing is onze zorg ons werk en niet de uwe. Slim en snel verhuizen in Amsterdam is makkelijker dan ooit.

https://heboverhuizingen.nl/