In en Out Living
Image default
Bedrijven

Schilderwerk Enschede: de firma van de Gele Lo bloeit enorm

Goed schilderwerk Enschede. U en ik weten dat de firma van de Gele Lo zich bezig houdt met schilderen. Maar dat is zeker nog lang niet alles. Laten we eens heel erg rustig alles op een rijtje zetten op een mooie dag in mei. Daar gaat ie, we gaan er in elk geval voor zorgen dat er deze keer helemaal niets wordt vergeten. De hele directie bestaande uit Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. Schilderwerk Enschede.

De directie wordt opnieuw flink in de watten gelegd

Schilderwerk Enschede. De hele directie van de firma van de Gele Lo gaat er eens goed voor zitten. Alle drie in een hele mooie, zachte zetel. En denk nu niet dat ze er zitten met dorst en honger, nee dit is zeker niet het geval. Zij zijn in zeer ruime mate voorzien van hun natje en droogje. Maakt u zich vooral geen zorgen want zij komen zeker niks tekort. Als je ziet wat er allemaal op tafel staat dan is het een groot wonder, dat is zeker. Schilderwerk Enschede.

De broers van de Gele Lo komen zeker niks tekort

Schilderwerk Enschede. Het is een wonder dat de vier houten poten van de grote tafel niet afbreken en ik elkaar storten. Er staat een zeer ruime sortering drank op tafel. U en ik maken dan een onderscheid tussen drank met alcohol en drank zonder alcohol. U en ik kennen de spreuk: als de drank is in de man is de wijsheid in de kan. Maar het moet gezegd worden de heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. Schilderwerk Enschede.