In en Out Living
Image default
Auto's en Motoren

Occasion Hyundai i10

Hyundai is de grootste fabrikant van auto’s in Zuid Korea. Hyundai betekent ‘moderniteit’ en niet voor niets staat dit automerk bekend om de innovaties en andere nieuwigheden. De Hyundai i10 kwam in 2007 op de markt en verving de populaire Hyundai Atos.

De i10 is beschikbaar in benzine- en diesel uitvoeringen en sinds 2010 in elektrische vorm

Nadat in 2007 dus de eerste i10 van de band rolde, kreeg de auto drie jaar later al een facelift die het gehele uiterlijk van de auto veranderde. De occasion Hyundai i10 behoort tot wat men de miniklasse auto’s noemt. De concurrentie is voor de Hyundai i10 altijd heftig geweest met onder meer de Citroën C1, de Peugeot 108, de Renault Twingo en de Toyota Aygo. De i10 van Hyundai is beschikbaar met een 4-cilinder lijnmotor en is beschikbaar in uitvoeringen met 3 en met 4 kleppen. Het vermogen van deze kleine maar zeer fijne auto ligt tussen de 68 en 85 PK. De i10 is er in benzine en diesel uitvoeringen en vanaf 2010 is de i10 BlueOn beschikbaar. Dit is de volledige elektrische versie van dit model van Hyundai. En dus zit er altijd een uitvoering bij die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Behalve het meest actuele autonieuws ook aandacht voor aanverwante autozaken

In je zoektocht naar een leuke miniklasse auto had je aanvankelijk niet aan de Hyundai i10  gedacht. Tot je dat leuke auto blog las en gewezen werd op dit type auto van Hyundai. Je was meteen overtuigd. Overtuigd was je ook van de toegevoegde waarde van het autoblog. Behalve het meest actuele autonieuws doe je er inspiratie op en lees je ook alles over onderwerpen die verwant zijn aan alles wat met de auto te maken heeft, denk in dat kader maar eens aan laadsystemen voor de elektrische auto.