In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Catering Alkmaar breidt uit naar nieuwe steden in Noord-holland

De Online webshop van Catering Alkmaar levert nu ook in nieuwe steden in Noord-holland. De webshop is volledig ingereicht om op een snelle en super eenvoudige manier al uw catering te bestellen. Deze cateraar in Haarlem levert voor bruiloften, feesten en partijen, zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen en bussinesmeetings. 

 

Welke catering is er te leveren?

Alles soorten catering zijn beschikbaar in de webshop van deze cateraar in Aalsmeer. Zo zijn er voor evenementen overdag lekkere lunches en high tea’s beschikbaar. Er is een enorm groot assortimenten en daarom zijn er veel verschillende soorten ter uw beschikking, zodat u altijd vindt wat u wilt. Voor de avond evenemten kunt u bijvoorbeeld gaan voor de heerlijke borrelhapjes en buffetten van deze traiteur. 

Van een American Burger buffet, tot het Tapas buffet Catalonie en van het Franse budget buffet tot het een superdeluxe kerstbuffet. Met keuze uit meer dan 25 buffetten zit u bij deze cateraar helemaal goed.

 

Waar levert deze cateraar?

Deze cateraar leverde tot voor kort alleen nog maar in Alkmaar. Maar na een groot succes hebben zij hun servicegebied uitgebreid naar nieuwe steden in Noord-holland. Zij leveren nu ook Haarlem, Aalsmeer, Amsterdam en leveren de beste catering in Hoofddorp. Voor een vaste lage bezorgkosten komen de beste gerechten nu ook uw kant op.

Alles catering wordt geleverd in thermoboxen, zodat alles op temperatuur blijft. Als u klaar bent met de catering wordt alles weer opgehaald op een door u gekozen tijdstip. U kunt alle catering weer inleveren zonder af te wassen. Want doet doet deze traiteur zelf.

Hoe gaat het bestelprocess?

Het is super eenvoudig om te bestellen via de webshop van deze traiteur. Kies uw favoriete gerechten uit ons menu, plaats deze in de winkelwagen en ga door naar de checkout. Hier kunt u al uw wensen invullen, zoals leverdatum en tijd, allergieen en kunt u uw betaalmethode kiezen. Bij deze cateraar kunt u betalen per IDEAL, per pin aan de deur of bedrijven kunnen betalen op factuur. Als u alles heeft afgerond krijgt u netjes een bevestiging in uw mailbox en komt deze heerlijke catering uw kant op.

 

Ik host een groot evenement. Kan ik ook een offerte aanvragen?

 

U kunt bij deze cateraar altijd een offerte aanvragen. In het geval dat u een groot evenement host wordt het zelfs aangeraden. U kunt ze bereiken van 09:00 tot 21:00, 7 dagen in de week. U ontvangt binnen 24 uur een offerte in u mailbox en deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.