In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Hübsch Interior: Scandinavische stijl in decoratie

De Scandinavische stijl is de kruising tussen het moderne en het traditionele.

Met simplistische, vrolijke en soms minimalistische elementen heeft deze stijl veel aanhangers gekregen (en blijft dat ook doen) dankzij de veelzijdige combinaties en de balans tussen comfort en hedendaagse vormen.  De Scandinavische stijl bevordert de minimale en schone versiering, maar dat herinnert de persoonlijkheid van de bewoner. Het is ideaal voor diegenen die op een eenvoudige maar gezellige manier willen leven.

Hoewel de Scandinavische stijl in het begin van de 20e eeuw is ontstaan, is deze nog steeds zeer geliefd, vanwege de eigentijdse uitstraling.
 

De scandinavische stijl van Hübsch Interior

Scandinavisch design, ook bekend als Nordic design, is gebaseerd op drie hoofdconcepten: eenvoud, functionaliteit en comfort. Met andere woorden, de omgevingen die deze decoratie dragen zijn over het algemeen eenvoudig en gezellig.

Het kleurenpalet wordt over het algemeen gevormd door neutrale kleuren. Meer in het bijzonder wit, dat de lichtsterkte accentueert en kan worden gecombineerd met objecten in meer levendige tinten. Kleuren zoals grijs en beige worden ook veel gebruikt.

Om de omgeving comfortabeler te maken en de decoratie met klassieke lucht te verfraaien, zijn details in hout uitstekende opties. Een mooi voorbeeld van Scandinavisch design zijn de meubels van de firma Hübsch Interior.

Modern en elegant, met een vleugje retro, passen de meubels van het merk Hubsch Interior in elke omgeving die de Scandinavische stijl heeft.