In en Out Living
Image default
Decoratie en accessoires

Nieuw: de sieraden van Kalli Kalli

Fair-trade sieraden bij Byourselfshop

Zoek je al vrouw ( of man ) unieke sieraden en tegelijkertijd ook een goed initiatief steunen? Dan zit je goed bij de webshop van Byourselfshop! Want sinds kort kun je hier terecht voor de prachtige siearden van Kalli Kalli en Loffs.

NIEUW: De sieraden van Kalli-Kalli

Wij zijn blij te kunnen vertellen dat wij opnieuw een mooi nieuw tijdloos sieraden merk hebben gevonden! Kalli-Kalli is een sieradenlabel waarbij pure en tijdloze sieraden de basis vormen van de collectie. Kalli staat voor kwaliteit, de ontwerpen zij gemaakt van Stainless steel. Dit materiaal blijft mooi, verkleurt niet en heeft een hele leuke prijs.

De meest tijdloze vorm van mode hoeft niet trendgevoelig te zijn. Er is een zeer uitgebreide collectie voor zowel de dames als de heren. Er zijn verschillende maten zodat er voor elke leeftijd wel wat leuks te scoren valt. Alle sieraden zijn onderlig fantastisch te combineren zodat je hierdoor een geheel eigen look kunt creëren.

Ook een Geweldig mooi merk met een heel mooi verhaal is “ Loffs”

Loffs staat voor Fairtrade en handgemaakte sieraden. De Sieraden zijn van zeer kleurrijk tot mooie effen kleuren. De Loffs armbanden zij onderling heel mooi met elkaar te combineren. De kleine , maar vooral exclusieve collectie is niet op de massa gericht , maar vooral op de individu die zich van de rest wil onderscheiden met deze kleurrijke en zeer goede kwaliteitsarmbanden.

Loffs embraced women all over the world!

Met een Loffs armband geef je iemand pas echt een mooi cadeau. Eigenzinnig , stoer, apart en heel kleurrijk. Wij werken met vrouwen uit vele culturen en met name uit Nepal. Zij zijn bij met de werkgelegenheid en zorgen daarvoor voor betere leefomstandigheden voor hun families en dorpen. Zo werken zij mee aan een betere toekomt, Loffs brengt geluk over alle vrouwen van de wereld.

Los van de geweldige sieraden , kun je bij Byourself ook terecht voor de heerlijke home & body lijn van het Nederlandse merk Janzen. Verwen jezelf of je partner met een heerlijke body scrub, een shampoo of een zachte body lotion voor de huid. Ook leuk zijn de geschenkverpakkingen van Janzen, ideaal om te geven voor de feestdagen.

En ben je een echte Make up liefhebber, dan kun je bij ons terecht voor de John van G collectie. Betaalbare en kwalitatief hoogwaardig make up materiaal voor jong en oud. Experimenteer met nagellak, lipstick en diverse teints om je looks naar een hoger niveau te brengen.

 

https://www.lovelylabel.nl/