In en Out Living
Image default
Vloeren

Laminaat, de beste keuze in budget en gemak

 

Een nieuwe woning, uw woning verbouwen of gewoon op zoek naar een laminaat vloer in uw stijl? Wij zijn vastberaden om u de juiste informatie te bieden over het diverse aanbod in het assortiment.

Een laminaat vloer is niet alleen het fundament van de vloer, maar tevens het fundament voor de stijl van uw huis. De vloer in uw nieuwe woning is het eerste wat opvalt. Zodoende is het van groot belang dat u goed voorgelicht wordt door middel van  enige achtergrondinformatie over een laminaat vloer, om zo een zo juist mogelijk beeld te krijgen van de beste vloer voor uw woonsituatie. Laminaat vloeren zijn immers razend populair, worden aangeboden door veel partijen, maar zijn niet altijd eenduidig over de te verwachten kwaliteit van de vloer.

 

Materialen en gebruiksklassen

Laminaat is een product dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Door een laminatieproces is dit kunststofproduct samengesmolten. Het dessin van de vloer en de kunststof onderlaag samen vormen de vloer. Daarnaast vormt de harde toplaag een ideale bescherming tegen vlekken en krassen, kunnen diverse patronen gekozen worden én is het zeer gemakkelijk in onderhoud.

Afhankelijk van het doel is er sprake van verschillende gebruiksklassen. Is de vloer bedoeld voor thuisgesprek of moet het worden ingezet voor een project, of voor licht, zwaar of intensief commercieel gebruik?

 

Voordelen van de aanschaf

De voordelen van een laminaat vloer uit het assortiment van Creon is dat het uiterlijk sterk lijkt op een houten of parket vloer, maar dan vele malen goedkoper. Zowel in het leggen van de vloer, als in de aanschaf ervan.

Een team van professionals van Creon Vloeren staat u graag te woord om de juiste type vloer, in uiteenlopende prijsklassen uit te kiezen. Bekijk snel het assortiment en kies uw favoriet.

 

 

 

https://www.creon-vloeren.nl/laminaat.html