In en Out Living
Image default
Vloeren

Op zoek naar werk in de houthandel

Ik ben al een tijdje op zoek naar werk want ik ben nu 7 maanden werkloos. Ik ben echt weer toe aan werk want in het begin dacht ik wel even van lekker eventjes rust alleen nu wordt ik al helemaal gek. Eigenlijk had ik dit al na 2 weken. Het is tegenwoordig niet echt makkelijk om in Rotterdam werk te zoeken aangezien er best wel veel mensen werkloos zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 12% van de Rotterdammers thuis zit en dus niet kan of wilt werken. Het gaat wel beter met de werkeloosheid zeggen ze en dat is fijn maar ik wil gewoon weer een nieuwe baan. Ik heb 9 jaar lang een eigen bedrijf gehad. Ik zat ik de vloeren business en ik legde de mooiste houten vloeren Rotterdam. Althans dat vond ik haha. Het bedrijf liep altijd aardig goed, we konden er goed van rondkomen. Totdat ik erachter kwam dat mijn compagnon elke maand wat extra geld weg sluisde. Hier was ik natuurlijk totaal niet over te spreken aangezien we zo ook de belasting achter ons aan konden krijgen en buiten dat hij had mij ook belazerd. Ik besloot uit het bedrijf te stappen en kreeg wel een aardig zakcentje mee. Maar dat thuis zitten word ik gewoon gek van.

Houten vloeren Rotterdam

Ik heb vorige week een sollicitatiegesprek gehad bij een bedrijf in Rotterdam wat in de vloeren zit. Ik heb er wel een goed gevoel over want ik heb natuurlijk al de nodige ervaring in deze business en het was een leuk gesprek dus ik denk dat dit het wel eens zou kunnen worden. Ik werd twee weken geleden gebeld door een kennis die had gezien dat er nog een plaatsje vrij was bij Baxhouthandel. Ik had er gesolliciteerd en werd dus uitgenodigd voor een gesprek. Baxhouthandel staat ook bekend om zijn houten vloeren Rotterdam en zo kan ik dus weer gaan doen wat ik altijd al gedaan heb. Ik hoop echt dat dit het wordt en dat ik weer lekker aan de slag kan gaan.