In en Out Living
Image default
Financieel

Kotelether met ideaal – Hoe u Ether online kunt kopen en echte golven kunt maken in de valutamarkten

Ik ga aan dat je gaat gaan, dat je al weet hoe je etherisch kunt kopen met ideaal. Dit komt omdat er twee belangrijke verschillen zijn tussen de twee die slecht bespreken. Het eerste verschil is het feit dat je niet echt een tastbaar actief koopt wanneer je ideaal gebruikt. Het tweede hoofdverschil is dat met ideaal je een ether-token koopt. Deze zijn vergelijkbaar met uw typische aandelenhandel in dat zij een IOU vertegenwoordigen die u akkoord gaat om te kopen (in feite een belofte om dat geld terug te betalen) in ruil voor een ether-token.

 

Wat spannend is aan deze tokens is dat ze zowel converteerbaar en overdraagbaar zijn. Met een traditionele investering is typisch een risico om te nemen omdat u niets heeft om eigenlijk te bezitten. Je kunt in een huis investeren, maar het niet bezitten. Met een IOU zijn hetzelfde.

Dus je bent in feite het geld nemen dat je hebt uitbetaald en geeft het terug in ruil voor een etherische entiteit.

 

Die entiteit is eigenlijk een slim contract dat u op uw website of blog plaatst. De reden waarom je dit wilt doen, is omdat je mensen de mogelijkheid wilt geven om geld over te brengen naar je etherische waarde. Denk aan het PayPal-account dat je hebt. Het is behoorlijk cool, toch? Welnu, het wordt veel interessanter zodra je Ethertrader-sites gaat gebruiken om etherisch mee te kopen.

 

Laten we door enkele van de functies lopen die je mag verwachten bij het gebruik van een ethertrader-site om deze waardevolle iou te kopen. Het eerste dat u moet realiseren is dat u een koper (een website of een blog) moet hebben om de waarde van uw ether te kopen. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de meeste waarde voor uw investering te krijgen, omdat u niet concurreert met andere kopers die hun eigen ether willen verkopen aan uw account.

En aangezien de ether alleen binnen uw account is, maakt dit het nog waardevoller.

 

Een andere functie waar je enthousiast over moet zijn, is dat je nooit echt een ether in je echte leven zult hechten of ontvangen. Wanneer u een ethertrader-site gebruikt om EETE te kopen, verzendt u gewoon het verzoek om de bestelling. Wanneer de kopersaccount het verzoek ontvangt, verwerkt het het en stuur dan de koper zijn of haar ether. Het koperaccount werkt als een soort makelaar voor de ether, u vraagt om. Het enige dat u hoeft te doen is de informatie die u op een elektronisch formaat wilt afgeven aan de Sites Web-based Buyer-applicatie en het computersysteem zal de rest doen. Wat u niet hoeft te doen, is wachten op een fysieke controle van een elektronische bank, die dagen kan duren.

 

De eenvoudigste manier om ether te kopen met het ideaal is om met een website te gaan waarmee u zich kunt aanmelden als een koper en direct toegang tot de markt krijgt. Je moet wat basisinformatie leveren, zoals je naam en adres, maar anders dan dat, het is vrijwel handen uit. Er zijn een paar verschillende soorten websites die kopen kopen met ideaal met ideaal, maar veel van hen laten u alleen een of twee accounts gebruiken, terwijl de bovenkant u een wachtwoord kunt gebruiken op meerdere creditcardrekeningen. Als u serieus bent over de Ether Trade, moet u echt overwegen om op zijn minst een van de beste 10 populairste koopsites te proberen. Ze zullen je niet veel bellen en fluiten geven, maar ze zijn goed onderhouden, hoog aangeschreven, en zijn al jaren in het veld.

Ethereum kopen en verkopen. Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/