In en Out Living
Image default
Bedrijven

EHBO Cursus Maastricht

Vorig jaar was ik op vakantie op Tenerife.  We hadden deze vakantie al ruim een half jaar in het voren geboekt dus ik was haast vergeten hoe het hotel eruit zag en wat je er allemaal wel niet in de buurt kunt doen. Eén van de dingen was ik in elk geval zeer zeker niet vergeten: ik ging daar mijn duikbrevet halen. Een lang gekoesterde droom die dan nu eindelijk werkelijkheid gaat worden. Thuis heb ik al de nodige voorbereidingen getroffen. Zo heb ik al mijn theorie-examens gemaakt, en in één keer geslaagd trouwens, ik heb alvast wat skills geoefend met een duikfles in het zwembad en ik heb alvast een EHBO cursus gedaan in Maastricht. Dat laatste is ook verplicht om je brevet te kunnen halen.

Duiken op Tenerife

Meteen al op de tweede dag na aankomst mocht ik me melden bij de duikschool waar de instructeur al op me stond te wachten. De duikspullen waren inmiddels al redelijk bekend, maar toch hebben we alles nog even doorgenomen. Na het overleggen van mijn theorie-examen resultaten en het certificaat dat ik heb gekregen voor de EHBO cursus in Maastricht gingen we echt beginnen. Gear up, buddy check en het water in. Bij de eerste duik was de maximale diepte 12 meter, maar dat nam niets weg van de prachtige koralen en vissen die je al op die diepte kunt zien, geweldig!!! Alleen dat zoute water was wel een dingetje vergeleken met het zwembad, maar dat wende gelukkig best snel. Aan het einde van dag twee ook praktijkexamen gedaan. En je raadt het al, in de pocket!!

https://eurotransportcollege.com/ehbo-cursus-maastricht/