In en Out Living
Image default
Bedrijven

Een bestekpochette voor je bedrijf

Wil jij een bestekpochette met je eigen logo laten afdrukken? Dan kan je dat laten doen bij dit bedrijf. Hier worden de mooiste en meest creatieve ontwerpen bedacht voor op je bestekpochette, maar je kunt ook ervoor kiezen om het logo van je eigen bedrijf hier op te laten plaatsen. Vanaf de eerste stap tot en met de levering word je begeleidt door de ontwerpers en de leveranciers. Je wilt natuurlijk dat wanneer een gast aan tafel plaatsneemt jouw merk in het gezichtsveld ligt, waardoor het merk wordt onthouden in het hoofd van de klant. Met de bestekpochette kan je op een makkelijke manier een opgeruimde indruk achterlaten op een tafel en het bestek en de servetten zijn gemakkelijk te vinden. Ook is dit gemakkelijk aan te vullen door het personeel doordat dit in een bestekpochette zit.

 

Huisstijl van de bestekpochette

Wanneer je een eigen restaurant hebt is het helemaal ideaal wanneer je een eigen huisstijl op de bestekpochette hebt laten drukken. Dit past dan helemaal bij de aankleding van het restaurant en de tafel waar de gasten aan plaatsnemen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en geeft ook een luxueus beeld. Er is gedacht aan de kleine details en de gasten kunnen dat zeker weten wel waarderen. Maar wanneer je bijvoorbeeld een etentje hebt met je bedrijf dat kan je ook de bestekpochette laten drukken met jouw logo. De klanten zullen het merk in zich opnemen en jou met een positieve ervaring, het etentje, associëren.

 

Een hoog volume en hoge prijzen

Je moet vaak een bestekpochette in een zeer hoog volume afnemen en de prijzen zijn dan ook zeer hoog. Hier is deze drempel aanzienlijk verlaagd en is het een stuk handiger om de bestekpochette te bestellen in een lager  volume. Niet iedereen heeft namelijk een aantal van tien duizend nodig.