In en Out Living
Image default
Gereedschap

Buitengesloten? Inbraakschade? Bel één van onze slotenmakers!

Een slotenmaker is uw redder in nood wanneer u uw sleutels verloren bent, u bent buitengesloten of als er inbraakschade moet worden hersteld. Voor dergelijke spoedeisende zaken kun u dag en nacht een beroep op onze slotenmakers in de regio Nijmegen doen.

Als corporatie hebben wij een gezamenlijk doel, namelijk zorgen dat onze klanten in Nijmegen en omliggende plaatsen veilig kunnen wonen en werken. Wij staan daarom altijd voor u klaar, om u te helpen bij calamiteiten, bij het onderhoud aan het hang- en sluitwerk van uw pand maar ook om u te adviseren over een goede, afdoende inbraakbeveiliging van uw woning, winkel of bedrijfspand.

U kunt ons niet bellen alleen bij calamiteiten, maar ook voor een reparatie of vervanging van een slot, of het herstellen of plaatsen van ander hang- en sluitwerk. Onze vakmensen staan u met raad en daad bij, ook als het gaat om vakkundig advies over de inbraakveiligheid van uw pand.

Openen van deuren

Als u bent buitengesloten of de deur niet meer kunt openen omdat u uw sleutels kwijt bent, of als er sprake is van een mankement aan het slot, kunt u het beste één van onze slotenmakers inschakelen. Zij zijn vakkundige specialisten in het openen van deuren.

Inbraakpreventie

Inbraken, met de daar uit volgende schade en het gemis van uw spullen, kunt u natuurlijk het beste gewoon zien te voorkomen. Laat u ons daarom adviseren hoe u met inbraakpreventie uw woning, winkel of kantoor afdoende kunt beveiligen tegen ongenode gasten.

Hang- en sluitwerk

Om al uw ramen en deuren goed te kunnen openen en sluiten, is goed hang- en sluitwerk van groot belang. Ook in het belang van inbraakpreventie is het veiliger om huizen en bedrijfspanden te voorzien van goed en degelijk hang- en sluitwerk.

Herstel inbraakschade

Na een inbraak is er in veel gevallen nogal wat schade. Er kunnen sloten zijn geforceerd, ramen zijn ingeslagen of zelfs uit de sponning zijn gehaald. Wij zorgen dag en nacht voor afdoende noodmaatregelen bij een inbraakschade.

Dag en nacht beschikbaar bij calamiteiten

Net als hulpverleners staan onze slotenmakers dag en nacht voor u klaar. Aarzelt u daarom niet om ons te bellen als u te maken heeft met inbraakschade, uw sleutels kwijt bent of bent buitengesloten.

https://slotenmaker24uurs.nl/slotenmaker-nijmegen/